53
Lists & Alerts

Users rating 4.56/5
(110 votes)


4.56 5 110

Koop Empire of Sin CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Empire of Sin CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Empire of Sin rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Empire of Sin?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Empire of Sin op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
1 december 2020
Official website
Developer
Romero Games
Publisher
Paradox Interactive
Platforms
PEGI
16
Tags
Strategie Actie RPG Om beurten noir Beheer
Activation
  

OVER DIT SPEL


Stap in het Prohibitie-tijdperk van de jaren ’20 van de vorige eeuw in Chicago en kijk of je het in je hebt om een imperium op te bouwen binnen de meedogenloze criminele onderwereld.

 • Speel als een van de 14 bazen, gebaseerd op zowel fictieve als echte gangsters, terwijl je je stempel op Chicago drukt.
 • Begin met een lappenpopgroep en bouw je weg naar de schande op terwijl je bevoorradingsketens, casino’s en andere etablissementen beheert, en neem het op tegen rivaliserende bendes.
 • Ervaar turn-based tactische gevechten wanneer je het opneemt tegen rivaliserende bendes. Plan elke beweging, maak gebruik van verschillende vaardigheden en schakel je vijanden uit voordat ze hetzelfde met jou doen.

Pre-Order Bonus/Day 1 Edition:


Pre-orders en de fysieke Day 1 Edition worden geleverd met The Good Son Pack, waarmee je een extra missie op je neemt waarbij je Cyrul Mcrae helpt om weer in contact te komen met zijn vervreemde vader. Je krijgt ook de kans om Mcrae in je bende te rekruteren.

Deluxe Edition:


De Deluxe Edition bundelt het basisspel met de volgende extra’s:

 • Mobster Pack – Inclusief vier speelbare gangsters die je in je bende kunt rekruteren.
 • Golden Weapon Set – Krijg drie exclusieve wapenhuiden samen met de “Romero” geweer geluidseffecten.
 • Curb Stomp Execution – Maak vijanden in stijl af met deze unieke uitvoeringsanimatie voor je baas.

Premium Edition:


De Premium Edition bevat alles wat is inbegrepen in de Deluxe Edition plus de Season Pass van het spel.

De Seizoenspas zal 2 post-launch uitbreidingen bevatten, waarvan de details in de toekomst bekend zullen worden gemaakt. Je krijgt ook het Al Capone’s Fur Coat kostuum bij de lancering.

Minimum:


 • OS: Windows 7 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3-530, AMD Phenom II X3 720
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 6 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 555, AMD Radeon HD 6790
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Pentium G4600, AMD A10 7700K
 • RAM: 6 GB
 • HDD: 6 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 750 Ti, AMD Radeon HD 5870
 • DirectX: 11

Season Pass


De Seizoenspas zal 2 post-launch uitbreidingen bevatten, waarvan de details in de toekomst bekend zullen worden gemaakt. Je krijgt ook het Al Capone’s Fur Coat kostuum bij de lancering.


Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
5.1

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 102 aanbiedingen van 7,74€ tot 69,99€.

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Empire of Sin. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Dayone Edition
Deluxe Edition
Premium Edition
Preorder bonus
Standard Edition

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter