Koop Farthest Frontier CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Farthest Frontier CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Farthest Frontier rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Farthest Frontier?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Farthest Frontier op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
9 augustus 2022
Official website
Developer
Crate Entertainment
Publisher
Crate Entertainment
Activation
Platforms
PC
PEGI
--
Tags
Strategie Vroegtijdige toegang Sim Bouwen Survival 4X ... RTS Sandbox Oldskool Leger Realistisch Singleplayer 3D Stedenbouwer Alternatieve geschiedenis Resourcemanagement Meeslepende sim Beheer Koloniesim Open wereld met survival

OVER DIT SPEL


Je kleine groep kolonisten moet beschermd en geleid worden terwijl ze een stad uit de ruige wildernis aan de rand van de bekende wereld uithakken.

 
 • Oogst 14 verschillende soorten grondstoffen, waaronder honing, wilde planten, metaalertsen, klei, steen en hout. Verbouw 10 verschillende voedselgewassen en 17 verschillende soorten voedsel, waaronder voedergewassen, vis en wilde dieren. 32 ambachtelijke voorwerpen en materialen moeten worden geproduceerd in een economie met meerdere niveaus.
 • Bouw 50 verschillende soorten bouwwerken terwijl je je stad uitbreidt van een kleine kolonie tot een bloeiende metropool. Naarmate je stad welvarender en populairder wordt, zullen de woningen en het stadscentrum van je stad een aantal bouwlagen doorlopen. Om de productiviteit te verhogen en de productie van meer complexe goederen mogelijk te maken, kun je productiefaciliteiten upgraden.
 • Plan gewasrotaties om de vruchtbaarheid van de grond op peil te houden, schade door hitte en vorst te voorkomen en de ophoping van ziekten tegen te gaan door strategisch te kiezen uit een lijst van tien gewassen, elk met zijn eigen groeikenmerken.
 • In de dorpen zijn de mensen actief bezig met leven en werken. Kijk toe hoe de inwoners voorraden van afgelegen werkplaatsen naar de andere kant van de stad brengen om ze te verwerken tot materialen en voorwerpen.
 • Dankzij de prachtige, volledig willekeurige landschapsgeneratie en distributie van grondstoffen is Farthest Frontier zeer herspeelbaar en geen twee spellen zijn ooit precies hetzelfde.
 • Spelers kunnen aspecten als indringers en ziekte uitschakelen dankzij de moeilijkheidsinstellingen die kunnen worden aangepast.
 • Maak goederen voor de handel om de dingen die je tekort komt te verkrijgen en bouw je economie rond de grondstoffen die in de buurt overvloedig aanwezig zijn.
 • Om epidemieën van cholera en dysenterie te voorkomen, zorg je ervoor dat je dorpen toegang hebben tot schoon water.
 • Je kunt spelen als een pacifist om conflicten volledig te vermijden of je kunt spelen als een overvaller om het voortbestaan van je stad op het spel te zetten door uitdagingen van verschillende zwaarte aan te gaan.

Early Access


De Early Access Edition geeft u direct toegang tot het spel en wordt betrokken bij de ontwikkeling van het spel in de nabije toekomst.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5 3470 3.2 GHz, AMD FX 8120 3.9 GHz
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 4 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 780, AMD R9 290
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5 4690 3.5 GHz, AMD Ryzen 5 1600x 3.6 GHz
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 4 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 980, AMD RX 590
 • DirectX: 12
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 19 aanbiedingen van 21,04€ tot 50,62€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Farthest Frontier. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Early Access
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards