Koop Fire Emblem Engage Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Fire Emblem Engage spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Fire Emblem Engage rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Fire Emblem Engage Nintendo Switch?

Koop Fire Emblem Engage op de Nintendo Switch voor 53,62€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Amazon.fr bij 9 vertrouwde verkopers die 10 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
20 januari 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Nintendo
Uitgever
Nintendo
Activatie
Platformen
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur RPG

OVER DIT SPEL


Vier koninkrijken hebben hun krachten gebundeld met helden van andere planeten om de Fell Dragon te bestrijden en een einde te maken aan dit enorme kwaad. De Fell Dragon staat op het punt te ontwaken nadat hij dit zegel duizend jaar lang heeft verzwakt. Gebruik geavanceerde aanpassingen en rijke strategieën als een Divine Dragon om je lot te vervullen – het verzamelen van 12 Emblem Rings en het herstellen van de harmonie op het Continent van Elyos.

 
  • Roep in dit gloednieuwe Fire Emblem-verhaal dappere krijgers als Marth en Celica op met behulp van Emblem Rings, en hun kracht wordt aan die van jou toegevoegd.
  • Met Engaging kun je wapens, talenten en meer van deze legendes gebruiken tijdens gevechten, naast het combineren van verschijningen. Met het geheel nieuwe Engage-systeem keert de beurtgebaseerde, tactische oorlogsvoering terug met meer lagen van strategie.
  • Je uitvalsbasis is het paradijs van Somniel, dat zich in de lucht boven het continent Elyos bevindt. Het bevat een verscheidenheid aan faciliteiten en activiteiten voor de speler om zich voor te bereiden op dreigende conflicten en banden aan te knopen.
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo EU eShop Download Code
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Fire Emblem Engage

Onze Nintendo Switch game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Fire Emblem Engage op Nintendo Switch in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Fire Emblem Engage uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

115 comments 0 0 0 0 0 1 114 0


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen