99
Lists & Alerts

Users rating 4.84/5
(593 votes)


4.84 5 593

Koop Microsoft Flight Simulator CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Microsoft Flight Simulator CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Microsoft Flight Simulator rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Microsoft Flight Simulator?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Microsoft Flight Simulator op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
17 augustus 2020
Official website
Developer
Asobo Studio
Publisher
Xbox Game Studios
Platforms
PEGI
12
Tags
Simulatie Open wereld Meerdere spelers Goede atmosfeer Realistisch Eén speler ... vliegen

OVER DIT SPEL


Beleef de terugkeer van de meest gevierde flightsimulator serie met haar meest ambitieuze inzending tot nu toe.

 • Test uw vaardigheden als piloot met een breed scala aan vliegtuigen, van lichte vliegtuigen tot commerciële vliegtuigen. Elk vliegtuig is nagebouwd met ongekende aandacht voor detail, van de buitenkant tot de cockpit.
 • Pas je ervaring aan je vaardigheidsniveau aan met het nieuwe checklist systeem, zodat je in een mum van tijd van beginner tot professional kunt evolueren.
 • Geniet van realistische vliegomstandigheden met realtime weer, dag- en nachtcycli en de nieuwste aërodynamica.
 • De hele wereld is uw speeltuin met fotorealistische luchten en grondterreinen en het in kaart brengen van het terrein met behulp van satellietbeelden en Azure AI.

Deluxe: Flight Simulator + Flight Simulator Deluxe Upgrade + Digital Ownership

 

Premium: Flight Simulator + Flight Simulator Deluxe Upgrade + Flight Simulator Premium Deluxe Upgrade + Digital Ownership

Minimum:


 • CPU: AMD Ryzen 3 1200, Intel i5-4460
 • RAM: 2GB
 • HDD: 150GB
 • GPU: AMD Radeon RX 570, NVIDIA GTX 770

Aanbevolen:


 • CPU: AMD Ryzen 5 1500X, Intel i5-8400
 • RAM: 32GB
 • HDD: 150GB
 • GPU: AMD Radeon VII, NVIDIA RTX 2080

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.4

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 73 aanbiedingen van 43,65€ tot 132,06€.

Xbox Digital Spel Code Europa. Je kan de code direct vanaf je Xbox ingeven en vanaf Xbox Live downloaden.
U kunt zowel met de CD Key van de winkel onmiddelijk downloaden alsook via de website van de uitgever. Volg aub de stappen en instructies die de verkoper heeft gegeven.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Windows 10 EU : This is an EUROPEAN Microsoft code to play on PC for EUROPE ONLY. You need to have installed Windows 10 Anniversary Edition update on your PC. Log into your Microsoft account to download and play. Read closely the description given by the store to activate your game.
Windows 10 Global : This is an Worldwide Microsoft code to play on PC for Worldwide . You need to have installed Windows 10 Anniversary Edition update on your PC. Log into your Microsoft account to download and play. Read closely the description given by the store to activate your game.
Windows 10 UK : This is an United Kingdom Microsoft code to play on PC for Worldwide . You need to have installed Windows 10 Anniversary Edition update on your PC. Log into your Microsoft account to download and play. Read closely the description given by the store to activate your game.
Je kunt je digitale titels van Xbox Play Anywhere nu zowel op Xbox One als op je pc met Windows 10 spelen.
Deluxe Edition
Premium Edition
Standard Edition

6 Commentaar


Koen zegt op augustus 31, 2020, 12:57

Heel mooi gemaakt! supertof om in de lucht te zijn, en alles zelf te kunnen besturen, en de verbinding met het internet maakt het ook superrealistisch

Rating: 5/5
Jesse zegt op augustus 31, 2020, 12:18

ik speel het wel zelf al sinds release via de gamepass en het is best leuk vergeet niet om de liveries te downloaden als je bijv met KLM wilt vliegen

Rating: 5/5
SirMagnetronNL zegt op augustus 31, 2020, 12:16

Ze hebben de hele wereld in dit spel.. nee serieus je kan de hele wereld zien met echt mooie graphics ook.. er zit ook een heel weer syteem in dat live data van de wereld haalt.. echt technisch is dit een masterpiece

Rating: 5/5
Sakaro zegt op augustus 25, 2020, 16:59

Deze game is absoluut geweldig. Dit is de # 1 game om te ontspannen en te leren over luchtvaart

Rating: 5/5
Genesis zegt op augustus 24, 2020, 20:18

Perfect spel, ik raad het ten zeerste aan. Door cdkeynl te gebruiken, kunt u zoals altijd de laagste prijs vinden

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • 2
 • »

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.

Newsletter