Logo

Koop Ghost Trick Phantom Detective CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Ghost Trick Phantom Detective Key?

Een Ghost Trick Phantom Detective CD-key is een digitale sleutel waarmee je het spel kunt activeren, downloaden en direct kunt beginnen met spelen op de pc vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Ghost Trick Phantom Detective OP PC?

Koop Ghost Trick Phantom Detective voor de pc voor 13,21€ bij YUPLAY, de huidige beste prijs met 56% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of YUPLAY-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 30 vertrouwde winkels met 39 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je pc-games te garanderen.


Release datum
30 juni 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Capcom Co.
Uitgever
Capcom Co.
Activatie
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur Puzzel Klassieker Point & click Rijke verhaallijn ... Geweldige muziek Visuele novelle Anime Actie-avontuur Grappig Singleplayer Detective Mysterie Cultklassieker Bovennatuurlijk

OVER DIT SPEL


Krijg nieuwe spookachtige krachten, verander het lot en red levens in dit meeslepende verhaal vol verrassingen, levendige personages en breinbrekende puzzels. Ontrafel het mysterie van je eigen ondergang in dit spannende avontuur na de dood!

 
 • Next-Level Visuals – Dompel jezelf onder in verbluffend verbeterde graphics en vloeiendere framerates, geoptimaliseerd voor moderne apparaten.
 • Epische soundtracks – Ontdek een adembenemende muzikale ervaring nu alle 37 tracks een fris nieuw arrangement krijgen, onder leiding van de iconische Yasumasa Kitagawa.
 • Spooktrucs – Betreed de spookwereld, bezit en manipuleer voorwerpen met je bovennatuurlijke gaven om het lot van de levenden te veranderen en je vijanden te slim af te zijn!

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3 8350k, AMD Ryzen3 3200G
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 7 GB
 • GPU: Intel UHD Graphics 630, AMD Radeon Vega 8
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3-9100F, AMD Ryzen3 3200G
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 7 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GT 1030, AMD Radeon RX 550
 • DirectX: 12
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Xbox Digital Spel Code Europa. Je kan de code direct vanaf je Xbox ingeven en vanaf Xbox Live downloaden.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Ghost Trick Phantom Detective. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Bonus Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Ghost Trick Phantom Detective

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Ghost Trick Phantom Detective op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Ghost Trick Phantom Detective uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

14 comments 2 1 1 1 2 0 6 1


Yickie says on 23 juni 2023 om 13:12:28

Ghost Trick Phantom Detective is een uniek puzzelavontuursspel ontwikkeld door Capcom. In het spel volgen spelers de geest van de hoofdpersoon, Sissel, nadat hij is vermoord en is ontwaakt als een geest met de gave om objecten te manipuleren en de tijd terug te spoelen.

De gameplay van Ghost Trick draait om het oplossen van puzzels en het voorkomen van sterfgevallen door objecten in de omgeving te manipuleren en de acties van andere personages te beïnvloeden. Spelers moeten zorgvuldig plannen en strategieën bedenken om de gebeurtenissen in het spel te beïnvloeden en de waarheid achter de mysterieuze gebeurtenissen te ontdekken.

Rating: 5/5

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen