Koop Guild Wars 2 End of Dragons CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Guild Wars 2 End of Dragons CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Guild Wars 2 End of Dragons rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Guild Wars 2 End of Dragons?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Guild Wars 2 End of Dragons op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
28 februari 2022
Official website
Developer
ArenaNet
Publisher
NCSOFT
Activation
Platforms
PC
PEGI
12
Tags
Avontuur RPG MMORPG

OVER DIT SPEL


Guild Wars 2 End of Dragons is de derde grote uitbreiding van de alom geprezen MMORPG Guild Wars 2 ontwikkeld door ArenaNet, de draken cyclus die het land van Tyria eeuwenlang heeft gezegend en vervloekt komt nu tot een einde, de keuzes die de stervelingen op dit moment maken zullen hun toekomst voor de komende eeuwen bepalen. Verken een nieuwe regio, Shing Jea eiland, de thuisbasis van het raadselachtige en mysterieuze Cantha’n volk ook wel bekend als het Drakenrijk, al meer dan twee eeuwen hebben ze alle contact met Tyria en Elona verbroken als gevolg heeft het zijn eigen cultuur, geschiedenis, beroeringen en triomfen ontwikkeld.

 
  • End of Dragons heeft negen nieuwe Trait Lines/Specializations voor elk basis profession type Willbender, Vindicator, Bladesworn, Mechanist, Untamed, Specter, Catalyst, Virtuoso, en Harbinger respectievelijk.
  • Vier nieuwe locaties die je kunt verkennen Echovland Wilds, Shing Jea Island, New Kaineng City, en de jade zee.
  • Zes nieuwe masteries, masteries worden gebruikt door personages van hoog niveau om account-brede buffs te geven aan spelers Skiffs een nieuwe traversal vaardigheid, Fishing laat spelers vis vangen met een hengel, Siege Turtle een tweespeler mount, Gliding, Arborstone Revitalization, en een andere naamloze mastery die nog moet worden onthuld.
  • Er komen zestien nieuwe Legendary Weapons met Aurene als thema, drie nieuwe mounts en twee mounts die oorspronkelijk uit Path of Fire kwamen, zullen ook terugkeren.

Standard Edition


Preorder Edition


Deluxe Edition


Ultimate Edition


     

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Guild Wars 2: End of Dragons – Welke editie te kiezen?

 
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 19 aanbiedingen van 24,61€ tot 54,99€.

U kunt zowel met de CD Key van de winkel onmiddelijk downloaden alsook via de website van de uitgever. Volg aub de stappen en instructies die de verkoper heeft gegeven.
DLC
Deluxe Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards