0
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Hadean Tactics CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Hadean Tactics CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Hadean Tactics rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Hadean Tactics?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Hadean Tactics op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
26 februari 2021
Official website
Developer
Emberfish Games
Publisher
Emberfish Games
Platforms
PC
PEGI
12
Tags
Strategie
Activation
  

OVER DIT SPEL


Hadean Tactics is een heleboel dingen het is vooral een rouge-achtige deck-building spel met de gevechten zijn Pauzeerbare auto battler. Je kruipt in de huid van een Warlock die zich een weg vecht door de 6 cirkels van de hel. Elke run krijg je een hero character en gaandeweg kun je meer minions krijgen die je op het bord kunt zetten, spells – kaarten die je kunt gebruiken om de strijd op allerlei manieren te beïnvloeden, artifacts en items die jou en je bondgenoten buff en de-buffen, en nog veel meer. Met zo veel bewegende stukken is elke run gegarandeerd anders dan de andere.

  • De gevechten in het spel zijn effectief real-time met pauze, maar je kunt niet beïnvloeden wat je held en minions doen. Wat je wel kunt doen is met regelmatige tussenpozen kaarten spelen als je mana regenereert, kaarten variërend van buffs voor je bondgenoten, of directe schade aan vijanden, of zelfs het beschadigen van je bondgenoten om meer mana te maken.
  • Elke run moet je een held personage om u te begeleiden kiezen, elk van hen heeft wild verschillende speelstijlen, kaarten, en minions die u kunt huren.
  • Elke run is de kaart procedureel gegenereerd ontmoetingen en locaties worden gerandomiseerd, ontdek alle 6 cirkels van de hel elke cirkel wordt geleverd met zijn eigen unieke thema en uitdagingen.
  • Tijdens je reis door de hel kun je gebeurtenissen tegenkomen die kunnen variëren van het maken van kleine beslissingen om je run te wijzigen tot het vechten tegen speciale vijanden die je speciale beloningen geven.

Vroege toegang


Vroege toegang: Krijg direct toegang en begin met spelen; raak betrokken bij dit spel terwijl het zich ontwikkelt.

Minimum:


  • OS: Windows 7
  • CPU: Intel Dual-core/AMD 2.8 GHz
  • RAM: 4 GB
  • HDD: 4 GB
  • GPU: Nvidia GeForce 8600/9600GT/AMD Radeon HD2600/3600
  • DirectX: 11

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
9.2

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 6 aanbiedingen van 10,57€ tot 17,99€.

Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Early Access

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter