Koop Have a Nice Death CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Have a Nice Death CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Have a Nice Death rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Have a Nice Death PC?

Koop Have a Nice Death op de PC voor 10,34€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op HRK bij 24 vertrouwde verkopers die 35 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
22 maart 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Magic Design Studios
Uitgever
Arc Games
Activatie
PEGI
--
Tags
Actie Indie Vroegtijdige toegang Platformer Metroidvania Hack & slash ... Roguelike Humor Vechten 2D Gotisch Roguelite Combat Grappig Singleplayer Cartoonesk Tekenfilm 2D-platformer Duistere humor Controller Zwarte humor Actie-roguelike

OVER DIT SPEL


Have a Nice Death is een 2D actie RPG roguelike spel ontwikkeld door Magic Design Studios waarin je speelt als een overwerkte Death wiens werknemers hebben geroddeld volledig het evenwicht van de zielen in de onderwereld te verstoren nu, hij moet zijn vakantie annuleren om de orde in de onderwereld te herstellen en hen te laten zien wie de baas is. Je verkent de charmante, procedureel gegenereerde afdelingen van Death Inc., waar je een verscheidenheid aan gedenkwaardige personages ontmoet, zoals de sympathieke assistent Quinn met het pompoenhoofd, die altijd bereid is om mee te doen aan kantoorroddels.

 
 • Je hoofdwapen is een zeis het is je belangrijkste gereedschap door de snelle gevechten van het spel, maar je kunt 30 plus unieke secundaire wapens en spreuken gebruiken die je later kunt upgraden om verwoestende combo’s met elkaar te maken.
 • Zelfs als je sterft, kun je nog steeds terugkomen met de dingen die je hebt geleerd en de voorwerpen die je hebt ontdekt. Dit maakt het overwinnen van elke eindbaas in de afdelingen van Death Inc nog belonender. Een prestatie beoordeling na elke run zal ook garanderen dat je niet met niets uit een slechte ontmoeting komt je zal nog steeds interessante items en upgrades vrijspelen die je meer zullen helpen op de lange termijn.
 • Hoewel je hoofd van het bedrijf bent, ben je niet immuun voor het beleid van het bedrijf, wat betekent dat je de regels moet volgen zoals iedereen. Als je bijvoorbeeld een vloek-upgrade voor jezelf neemt, kan dat ertoe leiden dat de arbeidsinspecteur je ondergeschikten meer macht geeft of de kosten van voorwerpen in de bedrijfswinkel verhoogt.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 4 GB
 • GPU: Nvidia GeForce 970 GTX, AMD Radeon R9 290x
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Have a Nice Death. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Have a Nice Death

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Have a Nice Death op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Have a Nice Death uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

129 comments 2 2 2 1 2 0 119 1


GeneralM13 says on 14 februari 2023 om 08:47:18

Have a nice Death is een roguelike, wat inhoud dat als je dood gaat (en dat gaat waarschijnlijk gebeuren) dat je overnieuw moet beginnen.
Laat dat je echter niet tegenhouden want je word na elke poging beoordeeld en kan je upgrades kopen waardoor je verder kan komen.
Ondanks dat je de hoofd van het bedrijf bent, ben je helaas niet immuun voor het beleid, wat inhoud dat je net als iedereen de regeltjes moet volgen.
Dit betekend dat als je een Vloek upgrade voor je zelf neemt, dat de arbeidsinspecteur je werknemers meer macht kan geven of de kosten van voorwerpen verhoogt.

Jij bent de dood, overwerkt besluit je maar eens op vakantie te gaan… althans dat DACHT je, door het geroddel van je werknemers is nu het evenwicht van de zielen in de onderwereld verstoord en moet je je vakantie annuleren zodat je de boel weer op orde kunt brengen en iedereen kan laten zijn waarom jij de baas bent!

Hoog tijd dus om je zeis te pakken en een paar ongeregelden een koppie kleiner maken!

Not rated
Yickie says on 21 januari 2023 om 01:39:10

Have a nice death is een 2D action game waar je speelt als Death hem zelf. Hij is de lijder van Death Inc., maar staat op het punt om een burnout te krijgen. Zijn top leidinggevende, de Sorrows, zijn op helemaal los gegaan, wat Death achterlaat met een Hell vol papier werk. Om weer controle en een zeer nodige vakantie te nemen, zal hij langs allerlei afdelingen moeten gaan om te laten zien wie er de baas is.
Een Zijs, zwaard, kunai of zelfs een raketwerper, met het aantal wapens en de bewegings dat je kunt gebruiken kun je op elke manier dat je wilt de Sorrows laten zie wie de baas is.
Gun deze man een vakantie en help Death met zijn bedrijf weer op orde te brengen.

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen