Koop Have a Nice Death CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Have a Nice Death CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Have a Nice Death rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Have a Nice Death?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Have a Nice Death op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
22 maart 2023
Official website
Developer
Magic Design Studios
Publisher
Perfect World Entertainment
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie

OVER DIT SPEL


Have a Nice Death is een 2D actie RPG roguelike spel ontwikkeld door Magic Design Studios waarin je speelt als een overwerkte Death wiens werknemers hebben geroddeld volledig het evenwicht van de zielen in de onderwereld te verstoren nu, hij moet zijn vakantie annuleren om de orde in de onderwereld te herstellen en hen te laten zien wie de baas is. Je verkent de charmante, procedureel gegenereerde afdelingen van Death Inc., waar je een verscheidenheid aan gedenkwaardige personages ontmoet, zoals de sympathieke assistent Quinn met het pompoenhoofd, die altijd bereid is om mee te doen aan kantoorroddels.

 
 • Je hoofdwapen is een zeis het is je belangrijkste gereedschap door de snelle gevechten van het spel, maar je kunt 30 plus unieke secundaire wapens en spreuken gebruiken die je later kunt upgraden om verwoestende combo’s met elkaar te maken.
 • Zelfs als je sterft, kun je nog steeds terugkomen met de dingen die je hebt geleerd en de voorwerpen die je hebt ontdekt. Dit maakt het overwinnen van elke eindbaas in de afdelingen van Death Inc nog belonender. Een prestatie beoordeling na elke run zal ook garanderen dat je niet met niets uit een slechte ontmoeting komt je zal nog steeds interessante items en upgrades vrijspelen die je meer zullen helpen op de lange termijn.
 • Hoewel je hoofd van het bedrijf bent, ben je niet immuun voor het beleid van het bedrijf, wat betekent dat je de regels moet volgen zoals iedereen. Als je bijvoorbeeld een vloek-upgrade voor jezelf neemt, kan dat ertoe leiden dat de arbeidsinspecteur je ondergeschikten meer macht geeft of de kosten van voorwerpen in de bedrijfswinkel verhoogt.

Early Access


Vroege toegang: Krijg direct toegang en begin met spelen; raak betrokken bij dit spel terwijl het zich ontwikkelt.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 4 GB
 • GPU: Nvidia GeForce 970 GTX, AMD Radeon R9 290x
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 5 aanbiedingen van 16,54€ tot 24,60€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Early Access
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
Yickie says on 21 januari 2023 om 01:39:10

Have a nice death is een 2D action game waar je speelt als Death hem zelf. Hij is de lijder van Death Inc., maar staat op het punt om een burnout te krijgen. Zijn top leidinggevende, de Sorrows, zijn op helemaal los gegaan, wat Death achterlaat met een Hell vol papier werk. Om weer controle en een zeer nodige vakantie te nemen, zal hij langs allerlei afdelingen moeten gaan om te laten zien wie er de baas is.
Een Zijs, zwaard, kunai of zelfs een raketwerper, met het aantal wapens en de bewegings dat je kunt gebruiken kun je op elke manier dat je wilt de Sorrows laten zie wie de baas is.
Gun deze man een vakantie en help Death met zijn bedrijf weer op orde te brengen.

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards