4
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Hearts of Iron 4 No Step Back CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Hearts of Iron 4 No Step Back CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Hearts of Iron 4 No Step Back rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Hearts of Iron 4 No Step Back?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Hearts of Iron 4 No Step Back op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
23 november 2021
Official website
Developer
Paradox Development Studio
Publisher
Paradox Interactive
Platforms
PC
PEGI
7
Tags
Strategie Simulatie
Activation
  

OVER DIT SPEL


Hearts of Iron IV No Step Back is de vierde grote uitbreiding voor Hearts of Iron IV gericht op het vernieuwen van de politiek en het leger van een van de laatste grote machten van WO II die nog een grote rework hebben gekregen sinds de lancering, de USSR. Het verbeteren van de authenticiteit van een van de zwaarst bevochten fronten in de Tweede Wereldoorlog, het oostfront, meer specifiek voegt het meer detail toe aan de vele Oost-Europese naties die deel uitmaakten van of in nauwe relatie stonden met de Sovjet-Unie, waardoor het meer overeenkomt met de sovjet politiek en beleid in die tijd.

 
 • Nieuwe Focus Tree’s: de USSR vernieuwde focus tree is een van de grootste in het spel, waardoor het bijna onmogelijk is om ze allemaal te onderzoeken, waardoor spelers gedwongen worden om keuzes te maken op basis van hun omstandigheden, er zijn ook alternatieve geschiedenis paden. Nieuwe Poolse nationale focusboom en gedeelde Baltische nationale focusbomen voor Estland, Letland en Litouwen, evenals gedeelde alternatieve geschiedenispaden voor al deze landen.
 • Benadruk de verschillende sterktes van je leger door algemene bonussen toe te voegen aan specifieke eenheidstypes, of zelfs te helpen bij het ontwerp van je divisies, maak verschillende tanks door voorrang te geven aan modules die de snelheid, het kanonvermogen, of zelfs de productiekosten doen dalen.
 • Stel je eigen generale staf samen door talenten en expertise van officieren uit de hele Sovjet-Unie aan te trekken, profiteer van de veranderende tijden, technologie en tactieken.
 • Specialiseer je in grootse en krachtige artillerie-eenheden, uniek ontworpen om af te rekenen met diep verschanste vijanden en versterkte posities.
 

Je hebt het basisspel van Hearts of Iron 4 nodig om toegang te krijgen tot deze DLC-content.

Minimum:


 • OS: Windows 7 (64 bits)
 • CPU: ATI Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz, Nvidia Athlon II X4 650 3.20 GHz
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 2 GB
 • GPU: ATI Radeon HD 5850, Nvidia GeForce GTX470
 • DirectX: 9.0

Aanbevolen:


 • OS: Windows 7 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5 750 2.66 GHz, AMD Phenom II X4 955 3.20 GHz
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 2 GB
 • GPU: ATI Radeon HD 6950, Nvidia GeForce GTX570
 • DirectX: 9.0

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
7.7

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 35 aanbiedingen van 10,49€ tot 19,99€.

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Hearts of Iron 4 No Step Back. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
DLC
Preorder bonus

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards