Logo

Koop Hogwarts Legacy CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Hogwarts Legacy CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Hogwarts Legacy rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Hogwarts Legacy PC?

Koop Hogwarts Legacy op de PC voor 17,84€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Kinguin bij 32 vertrouwde verkopers die 124 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
10 februari 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Avalanche Software
Uitgever
Warner Bros. Games
Activatie
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur RPG Puzzel Fantasie Open wereld ... Thirdperson Rijke verhaallijn Vechten Geweldige muziek Verkenning Combat Magie Actie-avontuur Sfeervol Singleplayer Actie-RPG Duister Aanpasbare personages Kindvriendelijk Keuzes zijn belangrijk

OVER DIT SPEL


Een allesomvattende, open-wereld actie RPG is Hogwarts Legacy. Jij kunt nu de actie regisseren en de hoofdrol spelen in je eigen avontuur in de tovenaarswereld.

 
 • Verken magische wezens, maak toverdranken, personaliseer je personage, leer toverspreuken uitspreken, verbeter je vaardigheden en word de tovenaar die je wilt zijn. Ga op reis langs bekende en onbekende locaties.
 • Ga terug in de tijd naar Hogwarts in de jaren 1800. Een student genaamd jij heeft de sleutel tot een lang begraven mysterie dat de tovenaarsgemeenschap in tweeën zou kunnen splijten.
 • Ontwikkel allianties, ga de strijd aan met duistere tovenaars, en beslis uiteindelijk over de toekomst van de tovenaarswereld. Wat je achterlaat zal je nalatenschap zijn. Leef je ongeschreven leven.

Reviews


Spelers worden getrakteerd op een uitgebreid verhaal met een compleet nieuwe cast aan personages, een prachtige wereld die vol zit met content en een gevechtssysteem dat sterk in elkaar zit.

XGN

Deluxe Editie


Verzamelaarseditie


Deluxe + Bonus


Bonus / BundelWeet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Hogwarts Legacy: Welke editie te kiezen?

 

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-8400, AMD Ryzen 5 2600
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 85 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070, AMD RX Vega 56
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-8700, AMD Ryzen 5 3600
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 85 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce 1080 Ti, AMD RX 5700 XT
 • DirectX: 12
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Steam CD Key EMEA (Europa en het Midden-Oosten van Afrika). Lees aandachtig de beschrijving in de store aub , U vindt er meer info over talen en beperkingen.
Steam EU/US: voor Europa en de Verenigde Staten van Amerika
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Hogwarts Legacy. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Bonus Edition
Deluxe Edition
Deluxe + Bonus
Standard Edition
Standard + DLC

Prijsgeschiedenis van Hogwarts Legacy

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Hogwarts Legacy op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Hogwarts Legacy uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Hogwarts Legacy Live Streams
School time~ (lets hope I dont forget my classes like all my stress dreams...) | First Playthrough
School time~ (lets hope I dont forget my classes like all my stress dreams...) | First Playthrough
Darkest_Dame 103
Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy
aforehuf 52
its Hogwarts Legacy day! we got LOTS content to get through before June 11th!!! || !hug !lurk !notice !sneeze !death
its Hogwarts Legacy day! we got LOTS content to get through before June 11th!!! || !hug !lurk !notice !sneeze !death
theRoyalBluee 16
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

209 comments 8 3 2 2 2 0 190 2


Jurry0503 says on 26 april 2023 om 00:58:00

Hogwarts Legacy is een role-playing game (RPG) gebaseerd op de Wizarding World van Harry Potter. Spelers kunnen hun eigen personage creëren en lessen volgen op Hogwarts in de jaren 1800. Het spel belooft een uitgestrekte, open wereld en prachtige graphics voor een meeslepende ervaring in het geliefde universum van Harry Potter.

Rating: 5/5
aapje58 says on 5 februari 2023 om 21:08:24

Hogwarts Legacy is een Open World spel, maar zonder veel repetitie, waarbij de ruimtes toch goed gevuld zijn. Ook de NPC’s zijn heel divers. Er zijn een groot aantal verschillende toverstokken om uit te kiezen. Sowieso zijn er veel keuzes in de (Victoriaanse) kleding om je aan te kleden zoals je wil. Er zijn ook veel collectibles, dus als dat je ding is, is dit ook een goed spel voor je.

Not rated
GeneralM13 says on 11 januari 2023 om 15:03:30

Ben je gek op een Open wereld om te verkennen? Ben je ook gek op Magie? als op beide vragen het antwoord JA is dan kun je waarschijnlijk met deze game een hoop pret beleven, het spel speelt zich af rond 1800 (ruim voor de tijd van Harry potter, dus die gaan we niet tegen het lijf lopen) Je bent als speler een Student op Hogwarts en je gaat op een gevaarlijke reis om een verborgen waarheid te achterhalen terwijl je toverspreuken leert beheersen, drankjes maakt en magische dieren temt!
Al om al ziet het er naar uit dat het een mooi magisch avontuur word!

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen