11
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop I Expect You To Die VR CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de I Expect You To Die VR CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je I Expect You To Die VR rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor I Expect You To Die VR?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van I Expect You To Die VR op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
25 april 2017
Official website
Developer
Schell Games
Publisher
Schell Games
Platforms
PC
PEGI
7
Tags
Actie Indie puzzel Grappig Eén speler Koude Oorlog ... VR
Activation
  

OVER DIT SPEL


I Expect You To Die is een andere Virtual Reality puzzelgame waarin je de meeste lol kunt beleven aan een VR-ervaring! Vind de manier waarop je VR-puzzelspellen ziet opnieuw uit in dit spel en ontdek dat je een eindeloze voorraad hebt van niet alleen verbijsterende puzzels, maar ook hersenkrakende mysteries!

 
  • Stap in de schoenen van een geheim agent gewapend met telekinetische gaven op een missie om Zoraxis te stoppen (snode wereldwijde wapen- en farmaceutische corporatie).
  • Voltooi elke operatie met behulp van probleemoplossende vaardigheden, verstand, en de telekinetische kracht van de agent. Gebruik het als een voordeel om de puzzels op te lossen.
  • Probeer dodelijke situaties te overleven op meeslepende en gevaarlijke locaties

Minimum:


  • OS: Windows 7 SP1 (64 bits)
  • CPU: Intel i5-4590, AMD FX 8350
  • RAM: 8 GB
  • HDD: 916.29 MB
  • GPU: NVIDIA GTX 970, AMD Radeon R9 290

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.6

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 13 aanbiedingen van 13,12€ tot 23,06€.

Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter