Logo

Koop It Takes Two Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een It Takes Two Key?

Het is een activeringscode, ook wel Cdkey genoemd, waarmee je It Takes Two kunt downloaden op de Nintendo Switch vanaf de Nintendo eShop.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR It Takes Two OP Nintendo Switch?

Koop It Takes Two voor de Switch voor 27,47€ bij Nintendo US, de huidige beste prijs met 0% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of Nintendo US-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 6 vertrouwde winkels met 7 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je Switch-games te garanderen.


Release datum
4 november 2022
Officiële website
Ontwikkelaar
Hazelight
Uitgever
Electronic Arts
Activatie
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur Actie-avontuur Splitscreen

OVER DIT SPEL


De gekste reis van je leven staat je te wachten in It Takes Two, een co-op platform adventure game.

 
  • Speel als Cody en May, een koppel dat altijd ruzie met elkaar heeft. Nadat ze getroffen zijn door een magische spreuk, veranderen ze allebei in poppen en zitten ze gevangen in een magische wereld waar ze samen moeten werken.
  • Neem het samen op tegen verschillende doelen door een vriend uit te nodigen om met je mee te spelen in bank co-op of in online co-op. Split screen play is ook beschikbaar.
  • It Takes Two bevat een ontroerend en hartverwarmend verhaal over de uitdagingen van het met elkaar overweg kunnen. Het is jouw taak om Cody en May te helpen hun verschillen te overwinnen.
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van It Takes Two

Onze Nintendo Switch game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van It Takes Two op Nintendo Switch in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of It Takes Two uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

12 comments 1 1 1 0 2 0 6 1


GeneralM13 says on 25 november 2022 om 23:04:35

Dit is een spel die ik denk ik graag met me vrouw samen zou willen spelen 😀

Rating: 5/5

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen