Koop Just Dance 2022 Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Just Dance 2022 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Just Dance 2022 rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Just Dance 2022 op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Just Dance 2022 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
4 november 2021
Official website
Developer
Ubisoft
Publisher
Ubisoft
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
Muziek Ritme

OVER DIT SPEL


Just Dance 2022 is het 13e spel van de Just Dance-franchise, als je de franchise niet kent is het een muziek-ritme-dansspel waarbij spelers zo goed mogelijk gechoreografeerde routines volgen die op het scherm worden getoond, punten worden toegekend aan degene die de routine het dichtst volgt. De opname wordt op consoles gedaan door de console zelf, terwijl je op PC je smartphone als controller/recorder moet gebruiken. De nieuwste iteratie zal nieuwe exclusieve tracks bevatten, all-time klassiekers voor de franchise, een overvloed aan nieuwe verbeteringen en functies.

 
  • Quickplay-modus: Wil je snel naar het dansgedeelte? deze modus maakt een gerandomiseerde afspeellijst vanuit het startmenu.
  • Co-op-modus: Vorm een team met een vriend(in) voor een dansduet een nummer met een gechoreografeerde set moves ontworpen voor paren, jullie beide scores worden samen opgeteld om te concurreren met de beste paren over de hele wereld in de Global Leaderboards.
  • In World Dance Floor neem je het op tegen andere Just Dance-spelers in een wereldwijd danstoernooi. Je wordt gekoppeld aan een groep spelers met hetzelfde vaardigheidsniveau als jij. Als je gewoon wilt sporten en niet al die moeite wilt doen, gebruik dan de zweetmodus om je dagelijkse routine, verbrande calorieën en gedanste tijd bij te houden.
  • De game zal 41 tracks bevatten, met tot nu toe 12 onthulde tracks Believer – Imagine Dragons, Buttons – Pussycat Dolls, Chandelier – Sia, Funk – Meghan Trainor, Level Up – Ciara, en er zullen er nog veel meer volgen.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 18 aanbiedingen van 16,33€ tot 58,24€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo EU eShop Download Code
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards