Koop Just Dance 2023 Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Just Dance 2023 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Just Dance 2023 rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Just Dance 2023 op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Just Dance 2023 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
22 november 2022
Official website
Developer
Ubisoft Paris Studios
Publisher
Ubisoft Entertainment
Activation
Platforms
PEGI
3
Tags
Actie Muziek

OVER DIT SPEL


Just Dance 2023 is een motion-controlled rhythm game ontwikkeld door Ubisoft, de 14e game van de “Just Dance” franchise deze editie brengt een nieuw tijdperk van dans met zich mee want voor de eerste keer ooit zul je kunnen dansen met internationale popsterren BTS, dynamite en andere chart toppers. Maar wacht er is meer, nu zul je online multiplayer, meeslepende 3D-werelden en nieuwe nummers en modi kunnen ervaren die het hele jaar door worden bijgewerkt.

 
  • Voor de allereerste keer in de Just Dance-franchise kun je nu spelen met wie je maar wilt over de hele wereld. Je kunt maximaal vijf mensen uit je vriendenlijst uitnodigen in je privékamer, het is dan net alsof jullie allemaal in dezelfde woonkamer zitten!
  • Er zijn meer dan 40 nieuwe nummers om van te genieten, elk met zijn eigen meeslepende 3D-wereld, en nieuwe content ligt om de hoek te wachten omdat er het hele jaar door regelmatig nieuwe updates worden uitgerold. Het is een dansfeest zonder einde!
  • Elke keer dat je Just Dance 2023 gebruikt, onthoudt het wat je nummervoorkeuren zijn, waardoor de game een persoonlijke ervaring kan creëren met op maat gemaakte sessies en nummers die zijn afgestemd op jouw voorkeuren en speelgewoonten.
  • 2023 heeft een nieuwe, modernere intuïtieve interface waar alles met één klik bereikbaar is: afspeellijsten, spelmodi en nummers. Zo heb je meer tijd om te dansen dan om te zoeken.

Deluxe Edition


De Deluxe Edition van dit spel bevat het basisspel van Just Dance 2023, Just Dance 2023 Edition Year 1 en 3 maanden Just Dance Plus.

Ultimate Edition


De Ultimate Edition van dit spel bevat het basisspel van Just Dance 2023, Just Dance 2023 Edition Year 1 en 7 maanden Just Dance Plus.

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 23 aanbiedingen van 25,59€ tot 84,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo EU eShop Download Code
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Deluxe Edition
Standard Edition
Ultimate Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
GeneralM13 says on 25 november 2022 om 19:45:39

Als je van dansen houd is deze game een aanrader, let’s boogy 😉

Rating: 5/5
  • ‹‹
  • 1
  • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards