1
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Lemnis Gate PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Lemnis Gate spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Lemnis Gate rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Lemnis Gate op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Lemnis Gate op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
28 september 2021
Official website
Developer
Ratloop Games
Publisher
Frontier Foundry
Platforms
PEGI
16
Tags
Strategie Actie FPS Tactisch ruimte
Activation
  

OVER DIT SPEL


Lemnis Gate is een combinatie van turn-based strategie en een multiplayer FPS ontwikkeld door Ratloop Games Canada. Een spel van Lemnis Gate bestaat uit twee rondes, elke ronde bestaat uit 5 afwisselende beurten, een beurt is 25 seconden van real-time waar het spel speelt als een normale FPS kies een operative om te spelen als en beginnen met het veroveren van doelstellingen, het doden van spelers, het opzetten van toekomstige beurten, enz. Maar je tegenstander observeert je acties en nadat je 25 seconden voorbij zijn is het hun beurt, zij spelen hun beurt uit maar met jouw beurt er bovenop, zij kunnen de vorige jou stoppen met te doen wat je in de vorige beurt deed, in de derde beurt overlappen de vorige twee beurten elkaar, enzovoort, tot uiteindelijk alle tijdlijnen samenkomen en de laatste beurt beslist wie die ronde wint.

   
  • Elke beurt kies je als welke operative je wilt spelen; elke operative heeft verschillende wapens en unieke vaardigheden, weten wie te spelen en wanneer is essentieel, wil je toekomstige beurten opzetten door schilden in te zetten op specifieke gebieden, choke points opzetten door giftige bassins te creëren, of belangrijke doelwitten vermoorden met een sniper die de downtime kan vertragen.
  • Er kan van alles gebeuren in een spel Lemnis Gate, elke beurt is een kans om fouten uit het verleden te herstellen of je op te stellen voor toekomstige beurten, dus wees creatief en ontwikkel gelaagde spelplannen, het is pas voorbij als de dikke dame zingt.
  • Er zijn genoeg manieren om Lemnis Gate te spelen, offline hot-seat mode of online multiplayer, 1v1 duels of 2v2 teams matches. Er zijn meerdere en bekende spelmodi om uit te proberen Retrieve XM gaat over het terugvinden van verspreide XM orbs over de kaart en ze terug te brengen naar je gate, Domination is een spelmodus waarin je objectives verovert door erop te schieten, Seek and Destroy aanvallers proberen het objective te vernietigen terwijl de verdedigers het verdedigen.

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.7

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 5 aanbiedingen van 16,58€ tot 16,99€.

PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter