Logo

Koop Luigi's Mansion 3 Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Luigi's Mansion 3 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Luigi's Mansion 3 rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Luigi's Mansion 3 Nintendo Switch?

Koop Luigi's Mansion 3 op de Nintendo Switch voor 31,07€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op GAMIVO bij 16 vertrouwde verkopers die 17 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
31 oktober 2019
Officiële website
Ontwikkelaar
Next Level Games
Uitgever
Nintendo
Activatie
Platformen
PEGI
7
Tags
Actie Avontuur

OVER DIT SPEL


Een luxe uitje verandert in een spookachtig avontuur voor Luigi! Ga met hem mee in Luigi’s Mansion 3 terwijl hij boos bestrijdt, puzzels oplost en zijn angsten overwint om Mario en vrienden te redden uit de verraderlijke val van King Boo. Kan deze onwillige held enge verrassingen overwinnen en zegevieren?

 
  • Speel als Luigi bewapend met de geüpgradede Poltergust G-00. Roep Gooigi op, een groene dubbelganger, voor coöperatieve puzzeloplossing en geestenjacht.
  • Verken het Last Resort hotel, thematische verdiepingen vol puzzels en spoken. Gebruik de Slam, Suction Shot en Burst functies van de Poltergust G-00 voor meeslepend gameplay.
  • Geniet van visueel verbluffende graphics die cartooncharme combineren met gedetailleerde omgevingen. Ervaar expressieve personages en een spookachtig hotel vol intrigerende details en dynamische verlichting.
  • Wissel tussen Luigi en Gooigi in singleplayer of speel samen in 2-speler co-op. Sluit je aan bij maximaal 8 spelers in coöperatieve Scarescaper-modus online of lokaal, en strijd in mini-games voor de ultieme geestenjacht-roem.

Foute vakantiebestemming? Luigi gaat op spokenjacht!

Reviews


Ik heb er 15 uur over gedaan, om deze derde Luigi’s Mansion uit te spelen. Dat maakt de speelduur ongeveer even lang als die van Luigi’s Mansion 2, maar dit derde deel biedt binnen die tijdspanne wél veel meer variatie, verrassingen en, gewoon, vermaak.

Power Unlimited

 

Los van de minpunten is Luigi’s Mansion 3 een vermakelijke game geworden, al is het jammer dat de game vastlopers kent en vooral een logge besturing. Als je hieraan kunt wennen, heb je een toffe titel in handen die leuk is voor jong en oud.

XGN

 

De sterren van Luigi’s Mansion 3 zijn de knuffelbare slijmbal Gooigi en de bijzonder creatieve, afwisselende hotelverdiepingen bomvol geheimen en puzzels. Op het gebied van spokenjagen voelt dit derde deel door de wel erg sterk verbeterde stofzuiger en het gebrek aan gevarieerde geesten minder afwisselend.

Gamer.nl

Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack


Duik in een spannende spokenjacht met de Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack DLC!

 
  • Ontgrendel unieke outfits voor Luigi in ScareScraper.
  • Elke outfit verandert verdiepingen in thematische avonturen.
  • Ontmoet nieuwe spoken en uitdagingen.
  • Geniet van nieuwe games in ScreamPark voor extra spanning!
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo EU eShop Download Code
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Luigi's Mansion 3

Onze Nintendo Switch game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Luigi's Mansion 3 op Nintendo Switch in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Luigi's Mansion 3 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

25 comments 0 0 1 2 1 0 20 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen