Logo

Koop Master Detective Archives RAIN CODE Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Master Detective Archives RAIN CODE Key?

Het is een activeringscode, ook wel Cdkey genoemd, waarmee je Master Detective Archives RAIN CODE kunt downloaden op de Nintendo Switch vanaf de Nintendo eShop.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Master Detective Archives RAIN CODE OP Nintendo Switch?

Koop Master Detective Archives RAIN CODE voor de Switch voor 39,99€ bij Amazon.fr, de huidige beste prijs met 33% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of Amazon.fr-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 5 vertrouwde winkels met 5 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je Switch-games te garanderen.


Release datum
30 juni 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Too Kyo Games
Uitgever
Spike Chunsoft
Activatie
Platformen
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur

OVER DIT SPEL


Vecht als Yuma, de detective met geheugenverlies, en Shinigami, een spookachtige geest, tegen onopgeloste mysteries in de met regen doordrenkte stad. Neem het op tegen monsterlijke fantomen en doorbreek hun leugens met het Solution Blade in deze betoverende duistere fantasie!

 
  • Duik in een breinbrekend, helder noir-avontuur geschreven door Kazutaka Kodaka.
  • Verken een met neon doordrenkte stad en haar raadselachtige tegenhanger en onthul geheimen in een volledig gerealiseerde 3D-omgeving met een meeslepende soundtrack.
  • Ontmoet een cast van excentrieke personages, verenigd tegen een onderdrukkende veiligheidsmacht gecontroleerd door een meedogenloos bedrijf.
  • Los uitdagende puzzels op en neem het op tegen mysterieuze tegenstanders in verraderlijke kerkers.
  • Geniet van een meertalige ervaring met authentieke stemmen en tekstopties in verschillende talen, die de internationale allure van het avontuur versterken.
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Master Detective Archives RAIN CODE

Onze Nintendo Switch game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Master Detective Archives RAIN CODE op Nintendo Switch in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Master Detective Archives RAIN CODE uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

9 comments 1 0 1 0 2 0 5 0


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen