Koop Mind Scanners Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Mind Scanners spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Mind Scanners rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Mind Scanners op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Mind Scanners op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
30 november 2021
Official website
Developer
The Outer Zone
Publisher
Brave At Night
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
Sim

OVER DIT SPEL


Mind Scanners is een retro-futuristische psychiatrische diagnoses simulatie spel ontwikkeld door de Britse studio Brave at Night Games, je dochter wordt vastgehouden door de “Structure” een overheidsorganisatie gebouwd om psychiatrische problemen onder de bevolking te behandelen en te diagnosticeren, ze zeggen dat je dochter een zeer besmettelijke vorm van geestesziekte heeft en om haar weer te zien moet je voor ze werken en een Mind Scanner worden.

 
  • Gebruik verschillende arcade-achtige hulpmiddelen om de buitenaardse figuren die door de stad zwerven te behandelen, beheer je tijd goed tussen elke patiënt. Onthoud altijd dat je de volledige verantwoordelijkheid neemt voor je patiënten.
  • Geef het geld en de wetenschapspunten die je verdient uit aan nieuwe apparaten of spaar je middelen en houd de Structuur tevreden.
  • Tijdens het spel zul je voor moeilijke morele keuzes en ethische dilemma’s komen te staan. Help je de verzetsgroep Moonrise of geef je ze aan en neem je het op tegen de Structure. Als ze ook maar een spoor van verraad bij je ruiken, zie je je dochter misschien nooit meer terug.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 4 aanbiedingen van 13,99€ tot 13,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards