Koop MotoGP 22 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de MotoGP 22 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je MotoGP 22 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR MotoGP 22 PC?

Koop MotoGP 22 op de PC voor 8,62€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op K4G bij 16 vertrouwde verkopers die 25 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
21 april 2022
Officiële website
Ontwikkelaar
Milestone S.r.l.
Uitgever
Milestone S.r.l.
Activatie
PEGI
3
Tags
Sim Racen Sport Thirdperson PvP Firstperson ... Multiplayer Singleplayer Lokale multiplayer Controller Splitscreen Tweewielers Motoren

OVER DIT SPEL


MotoGP 2022 is een motorfiets-thema race spel ontwikkeld door Milestone S.r.l. Dit is de 2022 versie van de officiële video game van de MotoGP race franchise, deze versie brengt met zich mee geheel nieuwe graphics 120 rijders van het 2022 seizoen en meer dan 70 historische rijders, 20 plus officiële tracks gebruikt dit seizoen allemaal weergegeven met verbeterde en zeer gedetailleerde pits en circuits, net als in de vorige MotoGP games die u in staat om te concurreren in verschillende klassen om je carrière te groeien van Moto3, Moto2, en natuurlijk de games naamgenoot kampioenschap MotoGP.

 
 • Beginners in de MotoGP kunnen nu makkelijker aan de slag met de vernieuwde tutorialmodus, waarin je via speciale sessies kunt leren hoe je de eerste stappen zet als je eenmaal beter bent. Als je geen beginner bent, maar toch je rijvaardigheid wilt verfijnen, is de nieuwe MotoGP Academy misschien wel iets voor jou. Hier leer je alle trucs om de snelste coureur op het circuit te worden.
 • Ook het speltype Carrière als manager keert terug, verbeterd en uitgebreid zodat je de volledige controle over je game-ervaring kunt krijgen. Stel je eigen team samen of sluit je aan bij een bestaand team, kies je personeel, technische directeuren en coureurs en ontwikkel je motoren – dit is het begin van je weg naar het kampioenschap.
 • Niet alleen het seizoen 2022 staat in de schijnwerpers, de historische modus neemt je mee terug in de tijd naar 2009 in de schoenen van de legendarische Rossi, Lorenzo, Stoner en Pedrosa op het hoogtepunt van hun carrière, en beleef opnieuw een van de spannendste en meest iconische kampioenschappen uit de MotoGP-geschiedenis. Bij het nieuwe speltype horen cinematics van in totaal 50 minuten aan levensechte beelden van het genoemde evenement, ingesproken door Mark Neale.
 • Net als in de vorige versies van de game kun je op het circuit de volledige controle over je motorfiets behouden en letten op bandenslijtage, brandstofverbruik en remtemperatuur om je prestaties te verbeteren. Een nieuwe toevoeging in de versie van dit jaar is de rijhoogte-instelling, zodat je de vering nu nauwkeuriger kunt regelen om het zwaartepunt van de motorfiets te verlagen en de acceleratie te verhogen.

Minimum:


 • OS: Windows 8.1 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3-4160, AMD FX-4350
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 30 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GT 640, AMD Radeon R7 250
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 8.1 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-7600K, AMD FX-9590
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 30 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti, AMD Radeon RX 580
 • DirectX: 11
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play MotoGP 22. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van MotoGP 22

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van MotoGP 22 op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of MotoGP 22 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

97 comments 0 0 0 0 0 0 97 0


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen