Koop My Little Pony A Maretime Bay Adventure Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een My Little Pony A Maretime Bay Adventure spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je My Little Pony A Maretime Bay Adventure rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor My Little Pony A Maretime Bay Adventure op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van My Little Pony A Maretime Bay Adventure op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
27 mei 2022
Official website
Developer
Melbot Studios
Publisher
Outright Games
Activation
Platforms
PEGI
3
Tags
Avontuur

OVER DIT SPEL


MY LITTLE PONY: A Maretime Bay Adventure is een casual familie-vriendelijk avonturenspel in de My Little Pony franchise, ontwikkeld door Melbot Studios. Speel als Sonny die deel uitmaakt van de volgende generatie pony’s en probeer de magie van het Maretime Bay Dagfestival terug te brengen naar Equestria door modeshows op te voeren, schattige dieren te redden, met pegasi’s te vliegen en nog veel meer. Maar pas op, sommige pony’s zijn erop uit om je plannen te verpesten! Door taarten te stelen, konijntjes los te laten, en zelfs Pipp’s schilderijen te verpesten.

 
  • Organiseer het meest magische feest dat Equestria ooit heeft gezien! Pas je pony’s aan door nieuwe vaardigheden en accessoires vrij te spelen, waaronder hoeden, sieraden, rolschaatsen en mode-magie.
  • Je vrienden Hitch, Izzy, Zipp en Pippa zijn er om je te helpen op je grote avontuur. Je kunt ook andere spelers uitnodigen voor multiplayer minigames.
  • Verken de uitgestrekte stad Maretime Bay en buiten haar grenzen om magie terug te brengen naar Equestria.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 6 aanbiedingen van 39,94€ tot 39,99€.

Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards