Koop NAPE RETROVERSE COLLECTION Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een NAPE RETROVERSE COLLECTION spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je NAPE RETROVERSE COLLECTION rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor NAPE RETROVERSE COLLECTION op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van NAPE RETROVERSE COLLECTION op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
10 februari 2022
Official website
Developer
Nape Games
Publisher
Nape Games
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
Avontuur

OVER DIT SPEL


Nape Retroverse Collection is een collectie van retro games uit de kluis van Nape games namelijk Reknum Souls, Ploid, en Uchūsen 1 & 2 nu met moderne en geremasterde functies zoals meerdere weergavemodi, save states, terugspoelen om te helpen met de toegankelijkheid van het spel, en nog veel meer.

 
  • REKNUM SOULS ADVENTURE – Dit is een actie-avonturen spel, ontwikkeld door NAPE je speelt Cheri een krijger die haar familie verloren heeft, verken een fantasie wereld in de hoop 4 heilige zielen te bemachtigen waarvan het gerucht gaat dat ze de kracht hebben om een portaal naar de onderwereld te openen om zo haar familie terug te brengen.
  • PLOID – is een actie platform adventure game waarin je verloren tempels verkent op zoek naar heilige schijven die de nodige informatie bevatten om te kunnen evolueren tot de ultieme PLOID X met deze kracht zullen de gebeurtenissen van V.O.I.D. nooit meer herhaald worden.
  • Uchūsen 1 & 2 – zijn korte minigames ontwikkeld door Nape Games en Manu Segura van Tuxedo Games in een interne game jam. Je bestuurt een schip genaamd Kairos ontworpen met krachtige technologie om een buitenaardse invasie door de Uchūsen te herroepen. Je schip’s primaire doel is om gaten in de vijandelijke bases te openen en de intergalactische oorlog te winnen.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 4 aanbiedingen van 5,94€ tot 5,94€.

Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (6)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards