22
Lists & Alerts

Users rating 4.96/5
(81 votes)


4.96 5 81

Koop Orcs Must Die 3 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Orcs Must Die 3 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Orcs Must Die 3 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Orcs Must Die 3?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Orcs Must Die 3 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
23 juli 2021
Official website
Developer
Robot Entertainment
Publisher
Robot Entertainment
Platforms
PEGI
12
Tags
Strategie Actie Avontuur Tower defense fantasie Co-op ... Third-Person Komedie Third Person Shooter Online Co-Op Meerdere spelers Fysica Combat Grappig Eén speler 3D Tekenfilmachtig Gestileerd Co-Op-campagne PvE
Activation
  

OVER DIT SPEL


Bereid je verdediging voor, de horde komt groter dan ooit terug in Orcs Must Die 3; het 3e hoofdseriespel van de orcs must die franchise gemaakt door Robot Entertainment. 20 jaar zijn verstreken sinds de heroprichting van de Orde geleid door onze vroegere helden Battlemage en Sorceress. De Orde is een toegewijde groep van oorlog magiërs die het hun plicht hebben gemaakt om het rijk te beschermen door de kloof te bewaken tegen de andere kant en ervoor te zorgen dat er geen orcs in het menselijke rijk komen. Nu is het tijd voor de nieuwere generatie om de mantel over te nemen, jij speelt Kelsey en Egan op hun reis om helden te worden in hun eigen recht.

   
 • Met orcs must die 3 nemen we de franchise terug naar zijn roots, de klassieke tower defense gameplay van orcs must die 1 en 2 en voegen er meer aan toe door de spelers meer van alles te bieden, van de variëteit aan vallen, wapens, orcs, helden, etc.
 • Geniet van nieuwe orc-dodende machines zoals de trebuchet die je moet bemannen, laat explosieve vaten neerregenen op de horde, of de belachelijk grote flip traps die beide zijn ontworpen voor gebruik buiten het kasteel in het nieuwe model.
 • Het speltype War Scenario is een vergrote versie van een normale kaart, waar je niet alleen je kasteel binnen opzet, maar ook de mogelijkheid hebt om ze buiten aan te vallen en zo de horde uit te dunnen voordat ze binnen zijn, een aanrader voor het speltype Coöp.
 • Zelfs nadat je de campagne hebt uitgespeeld, is er nog veel te ontdekken, zoals meer vallen die je kunt vrijspelen en waarvoor je kunt werken, de eindeloze modus en de wekelijkse uitdagingsmodus. Als je goed genoeg bent, kun je worden opgenomen in de wekelijkse uitdagingsranglijsten.

Bundel


De Bundle Edition komt met het basisspel plus de soundtrack van het spel.

 • Orcs Must Die 3
 • Orcs Must Die 3 Soundtrack

Minimum:


 • OS: Windows 7 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-2300, AMD Ryzen 3 1200
 • RAM: 6 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 660, AMD Radeon HD 7870

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-7700K, AMD Ryzen 5 3600X
 • RAM: 6 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 1060, AMD Radeon RX Vega 64

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.0

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 37 aanbiedingen van 9,10€ tot 29,78€.

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Orcs Must Die 3. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Bundle
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter