Koop Phantom Brigade CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Phantom Brigade CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Phantom Brigade rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Phantom Brigade?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Phantom Brigade op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
28 februari 2023
Official website
Developer
Brace Yourself Games
Publisher
Brace Yourself Games
Platforms
PC
PEGI
12
Tags
Strategie Actie RPG Indie Modbaar Om beurten ... Tactisch Strategie met beurten Ruimte Scifi Leger Singleplayer Futuristisch Om beurten vechten Mechs Procedureel gegenereerd Robots Inventarisbeheer Beheer Tactiek met beurten

OVER DIT SPEL


Phantom Brigade is een tactisch RPG-spel met een unieke combinatie van turn-based en real-time gevechten met behulp van het door Brace Yourself Games ontwikkelde tijdlijngebaseerde commandosysteem. Als de laatste overlevende squad van piloten van je door oorlog verscheurde thuisland, moet je de brigade naar de overwinning leiden ongeacht de kosten, in de minderheid en onderbewapend moet je vijandelijke apparatuur en faciliteiten veroveren om het speelveld gelijk te trekken en je door oorlog verscheurde thuisland te bevrijden.

 
 • Voer het bevel over je peloton in gevarieerde missies, variërend van het saboteren van vijandelijk materieel, konvooiverslagen en bevrijdingsgevechten tot uitdagende buitenpostgevechten. Maak gebruik van het Command System om vijandelijke bewegingen te voorspellen, nauwkeurig getimede tegenaanvallen te orkestreren, uit te voeren en toe te kijken hoe de strijd zich ontvouwt in op fysica gebaseerde actie in real-time.
 • Verfijn de prestaties van je mechs en installeer een brede selectie uitrusting en wapens zoals Railguns, straalwapens, raketten, energiezwaarden en meer! Je hebt ook toegang tot een schat aan cosmetische opties, waarmee je je squad kunt voorbereiden op elke uitdaging en stijl.
 • Neem op hoog niveau tactische beslissingen in de overwereld, beheer je mobiele basis en beslis hoe je je zeer beperkte middelen gaat inzetten.
 • Het slagveld is bezaaid met volledig vernietigbare gebouwen waarmee je kunt spelen. Met Phantom Brigade kun je elke vierkante meter van de gevechtskaart vernietigen, zodat je de dekking van je vijand volledig kunt verbrijzelen en gebouwen bovenop hen kunt laten instorten.
 • Phantom Brigade is vanaf het begin ontworpen om zeer moddable te zijn, zodat de spelers zelf de boel kunnen mixen! Schakel de community mod in om te spelen met de creaties van andere spelers of probeer je eigen gemodde meesterwerk te maken.

Early Access


Vroege toegang: Krijg direct toegang en begin met spelen; raak betrokken bij dit spel terwijl het zich ontwikkelt.

Minimum:


 • OS: Windows 8 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3-2105, AMD Phenom II X3 720
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 10 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 560 Ti, AMD ATI Radeon HD 5870
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 8 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-4460, AMD FX-4300
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 10 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060, AMD Radeon R9 390X
 • DirectX: 11
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 6 aanbiedingen van 21,74€ tot 26,95€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Steam EN Key : Steam EN Key to download and play Phantom Brigade in English language only. Read the store description carefully about language and restrictions.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
aapje58 says on 5 maart 2023 om 23:07:26

Turn-based mech-gevechten waarbij je je favoriete verzameling wapens en bepantsering op generieke frames plaatst en de tegenstander van een afstand of met melee-wapens aanvalt.

De daadwerkelijke gevechten zijn geweldig, maar de GUI is raar en niet intuïtief. De campagne is ook niet geweldig met een barebones-plot en een slechte AI, waardoor je, als je eenmaal een paar goede builds hebt, als een mes door boter door de campagne gaat.

Not rated
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards