Koop Pillars of Eternity 2 Deadfire PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Pillars of Eternity 2 Deadfire spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Pillars of Eternity 2 Deadfire rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Pillars of Eternity 2 Deadfire PS5?

Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
31 december 2020
Officiële website
Ontwikkelaar
Versus Evil
Uitgever
Obsidian Entertainment
Activatie
PEGI
16
Tags
--

OVER DIT SPEL


Pillars of Eternity 2 Deadfire is een party-based CRPG spel ontwikkeld door obsidian entertainment, een directe voortzetting van pillars of eternity 1. Na de gebeurtenissen van het eerste spel, de watcher vestigt zich op het fort van Caed Nua. Maar het onverwachte gebeurde de god Eothas gaat schurkachtig te werk en neemt bezit van een gigantisch Adra beeld onder het kasteel en verslindt de zielen van alle mensen op het kasteel inclusief de watcher zelf, en gaat verder richting de zee in de richting van de Deadfire archipel. De overgebleven goden realiseren zich dat Eothas een gevaar voor hen kan zijn en Eora wekt de wachter weer tot leven in de hoop dat hij hem kan stoppen in wat hij daar ook van plan is.

   
  • Ontdek een nieuwe regio, de Deadfire archipel, een grote verzameling vulkanische eilanden die in de volksmond bekend staan als de rand van de bekende wereld, de thuisbasis van Huana en verschillende andere koloniale machten. Om de archipel te verkennen, moet je je eigen schip besturen en mensen inhuren om het te bemannen het schip fungeert als je bolwerk in de zeeën terwijl je in de archipel bent.
  • Net als in het vorige spel krijg je de kans om je eigen partij te maken kies uit 7 beschikbare metgezellen die je op je reizen zou kunnen ontmoeten pas hun vaardigheden en capaciteiten naar wens aan maar ze hebben hun eigen persoonlijkheid en redenen waarom ze met je meereizen en ze zullen de partij verlaten als je iets doet dat hen van streek maakt.
  • Sinds de Games Release in 2018 heeft het spel talloze updates gehad die de algehele kwaliteit van het spel verbeteren, van nieuwe spelmodi die veteraanspelers uitdagen tot een nieuwe turn-based modus die het hele spel reviseert in een turn-based ervaring.

Ultieme Editie


De console-port voor Pillars of Eternity 2 Deadfire bevat het basisspel plus alle beschikbare DLC-uitbreidingen.

  • Basisspel
  • Pillars of Eternity 2 Deadfire: Beest van de Winter
  • Pillars of Eternity 2 Deadfire: Seeker, Slayer, Survivor
  • Pilaren van Eeuwigheid 2 Deadfire: De vergeten Sanctum
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten

Prijsgeschiedenis van Pillars of Eternity 2 Deadfire

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Pillars of Eternity 2 Deadfire op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Pillars of Eternity 2 Deadfire uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen