185
Lists & Alerts

Users rating 5/5
(15 votes)


5 5 15

Koop Planet Zoo CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Planet Zoo CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Planet Zoo rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Planet Zoo?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Planet Zoo op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
5 november 2019
Official website
Developer
Frontier Developments
Publisher
Frontier Developments
Platforms
PC
PEGI
3
Tags
Simulatie Bouwen Beheer Nature
Activation
  

OVER DIT SPEL


Planet Zoo is de ultieme dierentuin-simulatie waar je habitats kunt bouwen, je dierentuin kunt beheren en dieren kunt toevoegen. De dieren in het spel zijn authentiek, wat betekent dat ze kunnen denken, voelen en de habitat die je voor ze creëert kunnen verkennen.

 • Creëer gedetailleerde leefgebieden voor hen die de omgeving van hun natuurlijke huizen nabootsen.
 • Zorg ervoor dat ze in jouw omgeving goed gedijen voor toekomstige generaties.
 • De leefwereld die u creëert zal reageren op elke beslissing die u neemt. U hebt de controle over zelfs de kleinste details.
 • Bedenk verschillende manieren om de bezoekers van de dierentuin te vermaken, maak tentoonstellingen en dergelijke.
 • Deel met de gemeenschap de wereld die je hebt gecreëerd.

Deluxe Editie:


De Deluxe Edition bevat de Exclusieve Beta Access voor het spel plus drie unieke dieren:

 • Pygmy Hippopotamus
 • Thomson’s Gazelle
 • Komodo Dragon

Premium Editie:


De Premium Edition bevat het basisspel, Planet Zoo, South America Pack, Arctic Pack en het Deluxe Upgrade Pack.

 • South America Pack wordt geleverd met meer dan 250 decorstukken die divers zijn naar Zuid-Amerika. Dit komt ook met vijf unieke dieren, namelijk de Jaguar, Llama, Kapucijner Aap, Reuzenmiereneter en de Roodoogkikker.
 • Arctic Pack brengt 200 decorstukken en exclusieve dieren zoals de ijsbeer, rendier, poolwolf en daalschaap.
 • Deluxe Upgrade Pack wordt geleverd met de Pygmy Hippopotamus, Thomson’s Gazelle en Komodo Dragon. Dit pakket bevat ook een set prachtige achtergronden en de soundtrack van het spel.

Minimum:


 • OS: Windows 7 SP1 / 8.1 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel i5-2500, AMD FX-6350
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 16 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 770 (2GB), AMD Radeon R9 270X (2GB)

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel i7-4770k, AMD Ryzen 5 1600
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 16 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070 (8GB), AMD Radeon RX 580 (8GB)

Planet Zoo: Aquatic Pack


Planet Zoo: Aquatic Pack brengt 170 nieuwe decorstukken, enkele prachtige zeedieren in het spel die de Koningspinguïn, Reuzenotter, Grijze Zeehond, Dwerg Kaaiman en de Diamantrug Terrapin zijn. Er zijn ook drie verrijkingsartikelen beschikbaar, namelijk rubberen eenden, platformdraaiers en steigers.

Planet Zoo: Australia Pack


Planet Zoo: Australië brengt dieren van het land naar uw dierentuin. De dieren zijn de Koala, Dingo, Red Kangaroo, Southern Cassowary en Eastern Blue-Tongued Lizard. Dit wordt ook geleverd met 230 moderne en gerecyclede bouwstukken.

Planet Zoo: South America Pack


Planet Zoo: South America Pack komt met meer dan 250 decorstukken die divers zijn naar Zuid-Amerika. Dit komt ook met vijf unieke dieren die de Jaguar, Llama, Kapucijner Aap, Reuzenmiereneter en de Roodoogkikker zijn.

Planet Zoo: Deluxe Upgrade Pack


Planet Zoo: Deluxe Upgrade Pack wordt geleverd met de Pygmy Hippopotamus, Thomson’s Gazelle en Komodo Dragon. Dit omvat ook een set prachtige wallpapers en de soundtrack van het spel.

Planet Zoo: Arctic Pack


Planet Zoo: Arctic Pack wordt geleverd met 200 decorstukken en exclusieve dieren zoals de ijsbeer, rendier, poolwolf en daalschaap.

Planet Zoo: North America Pack


Planet Zoo: North America Pack wordt geleverd met zeven dieren uit hun leefomgeving, namelijk de Amerikaanse bever, Eland, Californische zeeleeuw, poema, Amerikaanse alligator, zwartstaart prairiehond en de poolvos. Dit wordt ook geleverd met verrijkingsvoorwerpen, zoals de Pronghorn Piñata, Skittle Feeder, Melon Feeder, Underwater Feeder, en de Beaver Pool. Een getimed scenariopakket is ook inbegrepen, dat de uitlopers van de Blue Ridge Mountains brengt.

 

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.6

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 109 aanbiedingen van 9,69€ tot 99,44€.

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Planet Zoo. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Bonus Edition
Bundle
Deluxe Edition
Premium Edition
Standard Edition
Ultimate Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter