Koop TRIANGLE STRATEGY Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een TRIANGLE STRATEGY spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je TRIANGLE STRATEGY rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor TRIANGLE STRATEGY op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van TRIANGLE STRATEGY op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
4 maart 2022
Official website
Developer
SQUARE ENIX
Publisher
Nintendo
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
Avontuur

OVER DIT SPEL


Triangle Strategy is een turn-based tactische RPG met een art stijl die doet denken aan andere Square Enix RPGs zoals Octopath traveler en Bravely default ontwikkeld door Artdink en Square Enix. Drie naties, het Koninkrijk van Glenbrook, Groothertogdom van Aesfrost, Heilige Staat van Hyzante vechten continu met elkaar om de controle over de slinkende voorraden van zout en ijzer, jijzelf bent een commandant van een groep ongelijksoortige krijgers die werken onder Serenoa, erfgenaam van het huis Wolffort als hij verstrikt raakt in een gevaarlijk complot dat de machtsbalans van het continent van Norzelia voor altijd zal destabiliseren.

 
  • Tijdens je reis zal Serenoa moeilijke beslissingen moeten nemen die van invloed zullen zijn op verdere beslissingen die hij verderop in het spel kan maken. Door gebruik te maken van het Conviction System kun je één van de drie overtuigingen Utility, Morality, Liberty versterken. Samen vormen deze drie overtuigingen Serenoa’s wereldbeeld en hebben ze verstrekkende invloeden op het verhaal dat zich voor onze ogen ontvouwt.
  • De turn-based gevechten in het spel vinden plaats op betegelde kaarten. Om te winnen moet je je tegenstander strategisch te slim af zijn door jezelf goed te positioneren, tactische punten verstandig te gebruiken, te profiteren van het hoge terrein, tegenstanders te omsingelen om ze af te maken, en gebruik te maken van voorwerpen als Quietuses en kudos.
  • Voorbereid zijn kan je een heel eind op weg helpen in Triangle Strategy. Eerst het gebied verkennen en de kaart in kaart brengen kan je zo veel voordeel opleveren als de tijd voor de strijd aanbreekt, soms kunnen personages de komende strijd sterk veranderen ten gunste van je party, items kunnen worden gerepareerd, vallen kunnen worden gezet, of centrale kenmerken op het slagveld kunnen volledig veranderen.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 6 aanbiedingen van 56,49€ tot 59,99€.

Nintendo EU eShop Download Code
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards