1
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop PROJECT ZERO MAIDEN OF BLACK WATER PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een PROJECT ZERO MAIDEN OF BLACK WATER spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je PROJECT ZERO MAIDEN OF BLACK WATER rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor PROJECT ZERO MAIDEN OF BLACK WATER op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van PROJECT ZERO MAIDEN OF BLACK WATER op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
28 oktober 2021
Official website
Developer
KOEI TECMO EUROPE
Publisher
KOEI TECMO EUROPE
Platforms
PS5 / PS4 / Switch
PEGI
18
Tags
Avontuur Horror Gewelddadig Mysterie Vrouwelijke hoofdrolspeler
Activation
  

OVER DIT SPEL


Project Zero: Maiden of Blackwater is een avontuur horror spel ontwikkeld door Koei Tecmo Game studio hun vijfde entry in de Fatal Frame/Project Zero (zoals het werd genoemd in de EU) franchise, oorspronkelijk uitgebracht voor de WiiU nu voor de eerste keer op de PC en Consoles. De port zal komen met een paar modernisering verbeteringen zoals breedbeeld resolutie ondersteuning, remapped controles, bijgewerkte visuals, en nog veel meer. Maiden of Blackwater speelt zich af in de beruchte Mt. Hikami, ooit een plaats van groot religieus belang, nu ligt het verlaten en werd het de plaats van vele ongelukkige ongelukken en verdwijningen. Speel als drie protagonisten die op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn, omdat elk van hen de vervloekte berg om hun eigen redenen betreedt.

 
 • Camera Obscura: Je belangrijkste wapen en hulpmiddel tegen het kwaad dat op de berg loert, het kan wraakzuchtige geesten afweren en verzegelen, het kan ook andere dingen en voorwerpen detecteren en onthullen die niet zichtbaar zijn voor het menselijk oog, het is je belangrijkste troef in deze berg, gebruik het verstandig.
 • Het spel is verdeeld in drie missies, elk geleid door een andere protagonist Yuri Kozukata, Ren Hojo, en Miu Hinasaki elk van hen heeft de mogelijkheid genaamd schaduw lezen die hen in staat stelt om te zien de herinneringen van mensen die zijn verteerd door de berg.
 • Extra nieuwe functies:
 • Photo Mode – poseer personages in foto’s in verschillende posities, met ingebouwde bewerkingsfuncties en filters ben je in staat om de foto aan te passen zoals jij dat wilt.
 • Kostuums – veel van de originele kostuums zijn licht aangepast en er zijn ook nieuwe kostuums toegevoegd.
 • Post-Game content – speel als een nieuw personage Ayane een ninja van de Kunoichi clan, ze is niet in staat om de Camera Obscura te gebruiken maar met haar ninja training kan ze de meeste geesten in de nacht ontwijken.

Preorder Editie


Deze editie van Project Zero Maiden of Black Water is alleen beschikbaar als je het spel hebt gekocht voor de release en bevat de volgende in-game cosmetische items. Deze items zullen apart worden verkocht nadat het spel is uitgebracht.

 
 • Basisspel
 • Exclusieve kostuums: de Camera Obscura hoed die door alle drie de hoofdrolspelers gedragen kan worden en de Heksenhoed die alleen door Yuri en Miu gedragen kan worden.
 • Atelier Ryza Crossover kostuum en hoed voor Yuri

Deluxe Editie


Deze editie van Project Zero Maiden of Black Water bevat cosmetische items rond kostuums van vroegere hoofdrolspelers in de franchise en het 20th Anniversary Artbook met artwork en achtergrondmuziek die je in het hoofdmenu van het spel kunt beluisteren.

 
 • Basisspel
 • Twee outfits van Miku Hinasaki uit het eerste Fatal Frame
 • Mio Amakura-outfit uit het eerste Fatal Frame en het vervolg Fatal Frame 2 Crimson Butterfly.
 • De outfit van Mayu Amakura komt uit het eerste Fatal Frame en het vervolg Fatal Frame 2 Crimson Butterfly.
 • Rei Kurosawa’s outfit komt uit de eerste Fatal Frame en het vervolg Fatal Frame 3 The Tormented.
 • Kei Amakura’s outfit komt uit de eerste Fatal Frame en het vervolg Fatal Frame 3 The Tormented.
 • 20th Anniversary artbook gemaakt ter ere van de 20e verjaardag van de franchise. Het bevat artwork en BGM-tracks van de vorige titels in de franchise.

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
7.4

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 12 aanbiedingen van 35,33€ tot 54,99€.

Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Deluxe Edition
Preorder bonus
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards