Koop Ragnarock VR CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Ragnarock VR CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Ragnarock VR rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Ragnarock VR?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Ragnarock VR op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
15 juli 2021
Official website
Developer
Wanadevstudio
Publisher
Wanadevstudio
Activation
Platforms
PC / PS5
PEGI
--
Tags
Indie Casual Racen Sport Muziek Ritme ... Speelhal PvP Firstperson Multiplayer Sfeervol Singleplayer Gestileerd Kleurrijk Scheepvaart Soundtrack Mythologie VR Rockmuziek

OVER DIT SPEL


Leid je Vikingschip naar de overwinning in dit Virtual Reality-ritmespel! Trommel mee op het ritme van epische muziek, van Viking power metal tot Keltische rock.

 
 • Viking muziek: De afspeellijst is met liefde en zorg samengesteld. Kanaliseer je innerlijke drummer met alle joviale Viking/Piratenstijl/Keltische muziek en ontketen de innerlijke vikingkracht in je!
 • Eenvoudige gameplay: Net als elke andere klassieke arcade game, is Ragnarock makkelijk om te spelen, maar moeilijk om onder de knie te krijgen. Om verder te komen in het spel, moet je één zijn met het ritme om hoge scores te halen en hopelijk het leaderboard te halen, wat vaardigheden en training vergt.
 • Cross-platform multiplayer modus: Multiplayer PVP-modus is een real-time competitie tegen je vrienden of andere spelers. Start een open of privéwedstrijd die je met maximaal 6 spelers kunt spelen, en versla ze allemaal om op de eerste plaats te eindigen. In single player mode, kun je racen tegen ghost ships die jouw highscores of de highscores van andere spelers van het leaderboard vertegenwoordigen.
 • Mythologische omgevingen: Ragnarock is het land van de Vikingen in gestileerde esthetiek gebaseerd op de Noorse mythologie.
 • Ondersteuning voor aangepaste liedjes: Je kunt een liedje uit je persoonlijke muziekbibliotheek spelen!

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-7300HQ
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 3 GB
 • GPU: NVIDIA GTX 1060

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-6700HQ
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 3 GB
 • GPU: NVIDIA GTX 1070
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 20 aanbiedingen van 8,36€ tot 27,78€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Ragnarock VR. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Early Access
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards