Logo

Koop Resident Evil 4 Remake CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Resident Evil 4 Remake Key?

Een Resident Evil 4 Remake CD-key is een digitale sleutel waarmee je het spel kunt activeren, downloaden en direct kunt beginnen met spelen op de pc vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Resident Evil 4 Remake OP PC?

Koop Resident Evil 4 Remake voor de pc voor 18,30€ bij GAMIVO, de huidige beste prijs met 54% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of GAMIVO-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 34 vertrouwde winkels met 105 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je pc-games te garanderen.


Release datum
24 maart 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Capcom Co.
Uitgever
Capcom Co.
Activatie
Platformen
PEGI
18
Tags
Actie Avontuur Zombies Survival Horror Thirdperson ... Psychologische horror Rijke verhaallijn Thirdpersonshooter Survivalhorror Actie-avontuur Filmisch Realistisch Singleplayer 3D Duister Bloederige taferelen Gewelddadig Remake Resourcemanagement

OVER DIT SPEL


Na 6 jaar is Leon S. Kennedy aanzienlijk sterker en gehaaider geworden na het overleven van het cataclysme dat heel Raccoon City wegvaagde. Hij rapporteert nu aan de President van de Verenigde Staten en krijgt een nieuwe opdracht om de gegijzelde dochter van de President te zoeken en te redden.

 

Nadat hij haar locatie heeft getraceerd in een afgelegen dorp in een Europees landelijk gebied, zet Leon een van zijn vele stappen in een levende nachtmerrie die de grenzen van de realiteit overstijgt.

 
 • Een vernieuwde verbluffende gameplay in HD-grafische rendering van de in-game interface, teksten, objecten, achtergronden en personages zijn geoptimaliseerd tot het maximum!
 • Ontwikkeld om breedbeeld gaming te ondersteunen.
 • Aanpasbare toetsen en commando’s – speel het spel in je eigen stijl naar keuze!
 • Geheel nieuwe ondertiteling in het Engels, Spaans, Duits, Italiaans en Frans, inclusief een bonus epiloog scene!

Deluxe Edition


Minimum:


 • OS: Windows 7 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3-560 3.3 GHz, AMD Phenom II X4 805
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 40 GB
 • GPU: AMD Radeon R7 360X, NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 7 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-4670K 3.4 GHz, AMD FX-8370
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 40 GB
 • GPU: AMD Radeon RX 580, NVIDIA GeForce GTX 1060
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Steam CD Key EMEA (Europa en het Midden-Oosten van Afrika). Lees aandachtig de beschrijving in de store aub , U vindt er meer info over talen en beperkingen.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Resident Evil 4 Remake. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Deluxe Edition
Gold Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Resident Evil 4 Remake

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Resident Evil 4 Remake op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Resident Evil 4 Remake uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Resident Evil 4 Live Streams
On Vacation/Stream 25$ Giveaway!
On Vacation/Stream 25$ Giveaway!
rizeofcro 37
[18+] Resident Evil 4 | birthday strum | Streamathon Day 6 | !commands !streamathon
[18+] Resident Evil 4 | birthday strum | Streamathon Day 6 | !commands !streamathon
KingDazzyDaz 26
RESIDENT EVIL 4 EPIC CASTLE TIME BABY!!!
RESIDENT EVIL 4 EPIC CASTLE TIME BABY!!!
vinnysuperg123 17
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

44 comments 5 2 3 3 3 0 23 5


GeneralM13 says on 25 januari 2023 om 21:24:37

Resident Evil 4 was toen het uitkwam een van mijn favourite spellen om te spelen (in mijn geval op de Nintendo Gamecube)
De Ganado in plaats van slome zombies (Resident Evil 1 t/m 3) maakte het zo dat je in het begin van het spel al op de tellen moest passen anders had je zomaar een bijl in je gezicht hangen 😛
Voor de mensen die het spel gemist hebben: De Dochter van de President is pleite en jij (Leon Kennedy) werkt voor de overheid als Special Agent en het is jouw taak haar te vinden en veilig terug te brengen, Zoals je al kunt raden gaat dit niet van een lije dakje en zit zowat alles je in de weg en moet je langs zowel vijand als puzzels weten te worstelen.

Als Capcom bij deze remake nu eens wat minder materiaal op de tekentafel laat liggen worden we denk ik allemaal wel blijer van deze remake
(Ik vond persoonlijk de remakes van 2 en 3 een beetje tegenvallen)
Vingers gekruist voor dat “3x is scheepsrecht” gebeuren 😛

Rating: 5/5
Yickie says on 21 januari 2023 om 02:36:05

Resident evil 4 was al een heel goed spel, en nu met de remake. Horror 10, Action 10, Graphics 10, Overall 10/10.

Rating: 5/5

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen