Koop Ride 4 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Ride 4 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Ride 4 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Ride 4?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Ride 4 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
8 oktober 2020
Official website
Developer
Milestone S.r.l.
Publisher
Milestone S.r.l.
Activation
Platforms
PEGI
3
Tags
Sim Racen Sport Rijden Open wereld Thirdperson ... PvP Firstperson Multiplayer Competitief Moeilijk Singleplayer Controller VR Tweewielers Motoren Autosim

OVER DIT SPEL


Het bieden van een niveau van realisme dat vergelijkbaar is met geen enkele. Het spel is gemaakt met geavanceerde technologie, levensechte modellen en een buitengewone aandacht voor detail!

 • Rijd als een pro-rijder met de herontworpen Carrièremodus die wordt geleverd met de meest dynamische progressie. Begin onderaan en werk je weg naar de top door te winnen in de competities waaraan je meedoet.
 • Dagen in de baan zullen verschillen met het dynamische weer van het spel, dat ook met een dag- en nachtcyclus wordt geleverd. Rijden in de regen of ’s nachts hebben allemaal speciale vaardigheden nodig, bewijs aan je tegenstanders dat je hebt wat nodig is om een kampioen te zijn!
 • Er staan je meer uitdagingen te wachten met de Endurance World van het spel, waarin je kunt deelnemen aan langeafstandsmotorraces.

Minimum:


 • OS: Windows 8.1 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-2500K, AMD FX-6350
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 43 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 960 / GeForce GTX 1050
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 8.1 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-5820K , AMD Ryzen 5 2600
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 43 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060, AMD Radeon RX 580
 • DirectX: 11

RIDE 4 – European Bikes Pack


RIDE 4 – European Bikes Pack bevat 2 exclusieve motoren, namelijk 916 -1194 en Triumph Street Triple R – 2014; en 5 extra evenementen.

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 40 aanbiedingen van 12,04€ tot 122,21€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Ride 4. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Bundle
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards