Koop Robin Hood Country Heroes CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Robin Hood Country Heroes CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Robin Hood Country Heroes rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Robin Hood Country Heroes PC?

Koop Robin Hood Country Heroes op de PC voor 1,53€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Fanatical bij 13 vertrouwde verkopers die 13 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
27 november 2019
Officiële website
--
Ontwikkelaar
Game On Production
Uitgever
Alawar Casual
Activatie
Platformen
PC
PEGI
--
Tags
Strategie Avontuur Indie Casual Singleplayer Verslavend ... Tijdsbeheer

OVER DIT SPEL


Duik in het epische avontuur van Robin Hood, het personage veracht door de corrupte en hebzuchtige! Volg deze legendarische vogelvrije terwijl hij de Sheriff van Nottingham en zijn volgelingen confronteert. Neem deel aan een opwindende zoektocht die boogschietvaardigheden, strategische allianties met Maid Marian en Little John, en de onvermoeibare zoektocht naar gerechtigheid laat zien.

 
 • Verken verder dan boogschietvaardigheden, door strategisch denken in te zetten om vitale middelen efficiënt te beheren. Overwin hindernissen door handig de benodigde items te maken. Een goed doordachte strategie is van essentieel belang, aangezien de tijd krap is. Jouw inspanningen corrigeren niet alleen de misstappen van de sheriff, maar bieden ook betekenisvolle hulp aan de behoeftigen.
 • Sta op tegen de belastinginner van de sheriff en voorkom onrechtmatige heffingen van het volk! Ga door een veelheid aan niveaus, beïnvloed de afloop van een verhaal dat voorbestemd is om legendarisch te worden. Omarm je heldhaftige rol, aangevuld met een bonus hoofdstuk, downloadbare verbeteringen en een uitgebreide handleiding, wat zorgt voor een naadloze en bevredigende reis.
 • Ga op een epische reis door boeiende niveaus en vorm het verhaal van een legendarisch verhaal met jouw strategische beslissingen. Ga uitdagingen rechtstreeks aan, navigeer door verrassende wendingen en duik in de opwindende opwinding van het verslaan van de klok. Deze queeste staat garant voor een ongeëvenaarde en avontuurlijke ervaring.

Minimum:


 • OS: Windows 7
 • CPU: 2 GHz
 • RAM: 2 GB
 • HDD: 700 MB
 • DirectX: 9.0

Aanbevolen:


 • OS: Windows 7
 • CPU: 3 GHZ
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 700 MB
 • DirectX: 9.0
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
U kunt zowel met de CD Key van de winkel onmiddelijk downloaden alsook via de website van de uitgever. Volg aub de stappen en instructies die de verkoper heeft gegeven.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Robin Hood Country Heroes

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Robin Hood Country Heroes op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Robin Hood Country Heroes uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen