Koop Rune Factory 5 Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Rune Factory 5 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Rune Factory 5 rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Rune Factory 5 op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Rune Factory 5 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
25 maart 2022
Official website
Developer
Marvelous
Publisher
Marvelous (XSEED)
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie RPG Simulatie

OVER DIT SPEL


Rune Factory 5 is een Japans rollenspel met landbouwmechanismen erin verwerkt, ontwikkeld door Hakama Inc. Speel als een beginnende ranger van de vredesorganisatie SEED je bent naar de grensstad Rigbarth gestuurd om de onbalans te onderzoeken die de runen in het gebied beïnvloedt waardoor de mensheid en de natuur opnieuw met elkaar in conflict komen. Je onmiddellijke doel is om onhandelbare en onbeschofte monsters op te pakken met je bezweringszegel en als je niet op missie bent, samen te werken met de mensen van Rigbarth om de stad te doen opbloeien door middel van landbouw, festivals en vrienden maken met iedereen in de buurt. Maar als het machtsevenwicht begint te verschuiven, moet je samenwerken met de stedelingen en op een groot avontuur gaan om de mysteries van dit land te ontrafelen en het verval in chaos te stoppen.

 
  • Trek diep de bruisende en wilde wildernis in met je partijleden uit het stadje Rigbarth, ontgrendel krachtige en stijlvolle linkaanvallen die teamwork en strategie aanmoedigen.
  • Verbouw een grote verscheidenheid aan gewassen en tem de monsters die je ooit hebt bevochten tot boerenknechten, verbouw gewassen op een verscheidenheid aan bodems, je kunt er zelfs een planten op de ruggen van draken.
  • Neem af en toe een pauze en geniet van het zachtere tempo van het stadsleven. Neem het op tegen de inwoners van Rigbarth in kook-, knutsel- en viswedstrijden of ga samen met je geliefde de sterren bekijken tijdens de vele seizoensevenementen in de stad.
  • De vriendschappen die je sluit, kun je verder uitdiepen als je dat wilt. Sommige van hen kunnen zelfs in aanmerking komen voor een huwelijk door hun unieke verhaallijn te voltooien, maar pas op: een gezin stichten is niet eenvoudig.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 4 aanbiedingen van 59,99€ tot 59,99€.

Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (6)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards