Koop Shadowrun Dragonfall Director’s Cut Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Shadowrun Dragonfall Director’s Cut spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Shadowrun Dragonfall Director’s Cut rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Shadowrun Dragonfall Director’s Cut op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Shadowrun Dragonfall Director’s Cut op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
21 juni 2022
Official website
Developer
Harebrained Schemes, Codeglue
Publisher
Paradox Interactive
Activation
Platforms
PEGI
18
Tags
Strategie Avontuur

OVER DIT SPEL


Shadowrun: Dragonfall Director’s Cut is een turn-based tactische CRPG ontwikkeld door Harebrained Schemes het tweede spel in de cyberpunk-thema Shadowrun Trilogy die op zichzelf gebaseerd is op de TTRPG met dezelfde naam. In de bergen van Duitsland, tijdens de terugkeer van magie in de wereld, kwam de grote draak Feuerschwinge tevoorschijn en ontketende vuur, dood en onnoemelijke verwoesting over het platteland. Het duurde 4 maanden en God weet hoeveel kogels om haar eindelijk te verslaan, deze overwinning stond bekend als Dragonfall. 42 jaar later is de wereld veranderd en magie is geïntegreerd in de samenleving. Elfen, trollen en nog veel meer fantastische wezens lopen onder ons rond, en Duitsland is een anarchistische plaats geworden waar vele facties strijden om de controle over de hoofdstad van de stad Berlijn, de perfecte plaats voor Shadowrunners om te floreren en snel geld te verdienen. Maar er lijkt een nieuwe dreiging te ontstaan, je team is betrapt aan de verkeerde kant van een dodelijke samenzwering, de enige aanwijzing zijn fluisteringen en geruchten over de grote draak Feuerschwinge die weer herrijst.

 
 • Ervaar de unieke “technologie ontmoet magie” dystopische toekomst van Shadowrun, die teruggrijpt naar de gouden eeuw van computer RPG’s met een roman-achtig vertakkend verhaal vol scherp proza en diepe karakterontwikkeling.
 • Geef leiding aan een kleine groep Shadowrunners, elk met hun eigen kijk, motivaties en achtergrondverhaal in een gameplayperspectief. Ze zijn ontworpen om contrasterende rollen te spelen tijdens missies met een aparte set vaardigheden, bekwaamheden, sterke punten en zwakke punten.
 • Elke beurt telt in Shadowrun: Dragonfall, dus kies je acties op een verstandige manier: zoek dekking, val aan in de strijd of gooi een vuurbal rechtstreeks naar je vijanden. Met meer dan 200 wapens en spreuken om uit te kiezen zul je elke beurt zinvolle keuzes moeten maken.
 • Bouw je personage vanaf het begin op door een archetype te kiezen:
  • Street Samurai: fysieke gevechtsadepten die geavanceerde gevechtsvaardigheden gebruiken om het slagveld te decimeren.
  • Sjamanen en Magiërs: roep krachtige bondgenoten op en spreek dodelijke spreuken uit.
  • Riggers en Decker’s: ondersteunen bondgenoten door hun bewustzijn direct in drones en computersystemen te projecteren.
  • Classless: laat je personage groeien in elke richting die je kiest.
 • De Director cut brengt een overvloed aan nieuwe content Vijf nieuwe missies, een vernieuwd gevechtssysteem, een opnieuw ontworpen interface, meer teamaanpassingsopties, tien nieuwe stukken originele muziek en de complete Dragonfall Soundtrack die de volledige soundtracks bevat van zowel Dragonfall als de vorige titel Shadowrun Returns.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 4 aanbiedingen van 19,99€ tot 19,99€.

Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards