Koop Shin Megami Tensei 5 Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Shin Megami Tensei 5 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Shin Megami Tensei 5 rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Shin Megami Tensei 5 op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Shin Megami Tensei 5 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
12 november 2021
Official website
Developer
Atlus
Publisher
Atlus, Sega
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
RPG

OVER DIT SPEL


Shin Megami Tensei V is het vijfde genummerde deel van de Shin Megami Tensei franchise een JRPG serie die bekend staat om hun schepsels verzamelen mechanica ontwikkeld door ATLUS, tijdens het lopen naar huis een gruwelijke moordscène leidt onze protagonist een derde jaars middelbare school student naar een onverwachte omweg en tunnel instorting ongeval waardoor hij bewusteloos, Hij wordt wakker in een onbekende omgeving, een post-apocalyptisch Tokyo geteisterd door paranormale wezens, godheden, demonische tirannen, in constante strijd met elkaar om te overleven in deze stervende wereld, zoek naar antwoorden in deze geruïneerde wereld en vind je eigen pad tussen licht en duisternis dat het lot van deze wereld zal dicteren.

 
  • Na enige tijd te zijn verdwaald in het rijk van Da’at “versmelt” de hoofdpersoon met een mysterieuze man en wordt een krachtig wezen genaamd de Nahobino, die zijn nieuw gevonden krachten gebruikt om de demonen in het rijk te bestrijden.
  • Vijandelijke ontmoetingen kunnen nu direct in de overwereld worden waargenomen in plaats van slechts als silhouetten te verschijnen. Magatsuhi Crystals, nieuwe verzamelobjecten die overal tevoorschijn kunnen komen. Er zijn drie varianten: groen, dat de gezondheid van je groep geneest, geel, dat de MP van je groep geneest, en rood, dat de Magatsuhi vaardigheidsmeter doet stijgen. Andere interessante punten in de overwereld zijn Demon Statues en Abscessen.
  • Wonderen zijn krachtige vaardigheden die de wetten van de natuur veranderen en die kunnen worden gebruikt in de overworld of tijdens gevechten. Ze geven automatische vaardigheden die los staan van de gewone vaardigheden en ze werken op dezelfde manier als het Apps-systeem in Shin Megami Tensei: Strange Journey en Shin Megami Tensei IV.
  • Verzamel essence van je vijanden, om hun vaardigheden en affiniteiten te gebruiken om je eigen vaardigheden of die van je demonische bondgenoten te versterken. Skill Potentials uit “Shin Megami Tensei IV Apocalypse” maken hun terugkeer in V, die nu kunnen worden toegepast op de protagonist in plaats van alleen de demonen, die verder kunnen worden versterkt door Miracles.

Recensies


Shin Megami Tensei V is niet voor de luie gamer. Hoewel je in het begin gebombardeerd wordt met informatie en grootse ideeën, komt het verhaal daarna maar langzaam op gang. Het spel is ook extreem moeilijk. Een mens zou het voor minder opgeven. Maar wie doorzet, wordt verrast door een van de meest intense ervaringen die de Switch te bieden heeft.

nieuwsblad.be

   

Shin Megami Tensei 5 is een goddelijke JRPG geworden die duivelse uitdagende trial-and-error momenten bevat die je de baas moet zien te worden. Dit is wellicht niet even leuk voor iedereen, maar wie zich verdiept in de vele mogelijkheden die het spel biedt en niet bang is om af en toe het roer om te gooien als het even niet lukt.

xgn.nl

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 5 aanbiedingen van 39,96€ tot 59,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards