Koop TEKKEN 7 DLC2 Geese Howard Pack CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de TEKKEN 7 DLC2 Geese Howard Pack CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je TEKKEN 7 DLC2 Geese Howard Pack rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR TEKKEN 7 DLC2 Geese Howard Pack PC?

Koop TEKKEN 7 DLC2 Geese Howard Pack op de PC voor 7,99€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Steam bij 2 vertrouwde verkopers die 2 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
29 november 2017
Officiële website
--
Ontwikkelaar
Bandai Namco Studios Inc.
Uitgever
Bandai Namco Entertainment
Activatie
Platformen
PEGI
--
Tags
Actie Sport Vechten Combat

OVER DIT SPEL


Maak kennis met de charismatische Geese Howard, de boeiende antagonist uit het SNK-universum, terwijl hij gedurfd het rijk van TEKKEN 7 betreedt! Bereid je voor om de essentie van het kwaad te confronteren, want zijn ongeëvenaarde gevechtsfinesse en imposante aanwezigheid beweren dominantie op het slagveld.

 
 • Nieuw Speelbaar Personage: Beheers de kracht van Geese Howard, een geduchte strijder gewapend met zijn eigen arsenaal aan verwoestende technieken en manoeuvres, en introduceer een frisse dynamiek in jouw ontmoetingen in TEKKEN 7!
 • Exclusief Podium: Dompel jezelf onder in de zorgvuldig ontworpen arena, een levendige weerspiegeling van Geese Howards ongeëvenaarde impact en controle over het domein van TEKKEN, waar elke confrontatie de vlammen van intense competitie aanwakkert!
 • BGM “Soy Sauce for Geese”: Verbeter de sfeer van jouw gevechten door de iconische soundtrack “Soy Sauce for Geese” toe te voegen, waardoor je nog dieper in het universum van TEKKEN wordt ondergedompeld en de opwinding van elk gevecht wordt geïntensiveerd.
 • Twee Geese-Kostuums: Personaliseer het uiterlijk van jouw vechter met twee exclusieve kostuums geïnspireerd op Geese Howard, waardoor je de essentie van deze legendarische tegenstander op jouw eigen unieke manier kunt belichamen!
 • Compatibiliteit: Deze uitbreiding geeft niet alleen toegang tot Geese Howard als speelbaar personage en het nieuwe podium, maar zorgt ook voor een naadloze integratie met de opwindende nieuwe modus van DLC1, “Ultimate TEKKEN BOWL”, waardoor jouw gameplay-mogelijkheden worden uitgebreid!
 

Je hebt het basisspel TEKKEN 7 nodig om toegang te krijgen tot deze DLC-inhoud.

Minimum:


 • OS: Windows 7 / 8 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3-4160 3.60 GHz
 • RAM: 6 GB
 • HDD: 60 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 660 / GTX 750Ti
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • CPU: Intel Core i5-4690 3.5 GHz
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 60 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060
 • DirectX: 11
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
DLC
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van TEKKEN 7 DLC2 Geese Howard Pack

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van TEKKEN 7 DLC2 Geese Howard Pack op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of TEKKEN 7 DLC2 Geese Howard Pack uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen