Koop The Dark Pictures Anthology The Devil in Me CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de The Dark Pictures Anthology The Devil in Me CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je The Dark Pictures Anthology The Devil in Me rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor The Dark Pictures Anthology The Devil in Me?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van The Dark Pictures Anthology The Devil in Me op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
18 november 2022
Official website
Developer
Supermassive Games
Publisher
BANDAI NAMCO Entertainment Europe
Activation
Platforms
PEGI
18
Tags
Avontuur Horror

OVER DIT SPEL


The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me is een vertakkend filmisch horrorgame, ontwikkeld door Supermassive Games de studio achter Until Dawn, The Quarry, etc. het vierde spel in de serie en wordt beschouwd als de finale voor dit seizoen van The Dark Pictures Anthology. Een groep documentairemakers ontvangt een mysterieus telefoontje dat hen uitnodigt voor een opening van een herschepping van de beruchte seriemoordenaar H.H. Holmes “Murder Castle”. Het is een kans die te goed is om voorbij te laten gaan, en het zou net datgene kunnen zijn waar ze naar op zoek zijn om wat publieke belangstelling te krijgen. Maar de dingen zijn niet helemaal zoals ze lijken, de bemanning ontdekt dat ze in de gaten worden gehouden en er zelfs mee wordt gemoeid, plotseling staat er veel meer op het spel dan alleen hun visie.

 
 • Welkom in “Murder Castle” waar niets is wat het lijkt en de voorzieningen zijn om voor te sterven! Verken elk hoekje en gaatje van het World’s Fair Hotel met nieuwe functies, zoals de inventaris van je personage, puzzels met gereedschap en uitgebreide acties zoals rennen, springen en klimmen.
 • Je moet ontsnappen aan de martelende creaties van een monster dat vastbesloten is om de volgende dodelijkste seriemoordenaar te worden, en zijn uitgebreide “killing rooms” overleven waar je eigen dood van begin tot eind gepland is.
 • Zet jij je eigen leven op het spel om iemand te redden om wie je geeft? De kritieke multiplayer-speltypen zijn terug, deel je verhaal online met een vriend of ga voor veiligheid in aantallen via het offline speltype pass-the-pad voor 5 spelers.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-4690K, AMD FX-8350
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 65 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 960, AMD Radeon R9 380
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-8400, AMD Ryzen 5 1600
 • RAM: 12 GB
 • HDD: 65 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce 2060, AMD Radeon RX Vega 56
 • DirectX: 11
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 39 aanbiedingen van 24,16€ tot 46,70€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play The Dark Pictures Anthology The Devil in Me. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
Jesse says on 11 november 2022 om 15:58:34

best eng spel al zeg ik het zelf. speel op eigen risico ;P

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards