Logo

Koop The Infected CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de The Infected CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je The Infected rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR The Infected PC?

Koop The Infected op de PC voor 7,13€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op GAMIVO bij 20 vertrouwde verkopers die 27 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
6 augustus 2020
Officiële website
Ontwikkelaar
Digx Studios
Uitgever
Digx Studios
Activatie
Platformen
PC
PEGI
--
Tags
Actie Vroegtijdige toegang Sim Bouwen Survival FPS ... Horror Open wereld Ontwerpen Sandbox Verkenning Firstperson Survivalhorror Realistisch Singleplayer 3D Stedenbouwer Mijnbouw Basissen bouwen Open wereld met survival en ontwerpen
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Steam EN Key : Steam EN Key to download and play The Infected in English language only. Read the store description carefully about language and restrictions.
Early Access

Prijsgeschiedenis van The Infected

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van The Infected op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of The Infected uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen