6
Lists & Alerts

Users rating 5/5
(6 votes)


5 5 6

Kopen The Legend of Zelda Breath of the Wild Download Code Nintendo Wii U Prijsvergelijker

Wat is een The Legend of Zelda Breath of the Wild spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je The Legend of Zelda Breath of the Wild rechtstreeks naar Nintendo Wii U kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor The Legend of Zelda Breath of the Wild op Nintendo Wii U ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van The Legend of Zelda Breath of the Wild op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
3 maart 2017
Official website
Developer
Nintendo EPD
Publisher
Nintendo
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur
Activation
  

OVER DIT SPEL


Je zult zeker een groot avontuur beleven met The Legend of Zelda: Breath of the Wild, een actie-avontuurlijke videogame die door Nintendo EPD is ontwikkeld en door Nintendo is uitgegeven. 

  • Verken de enorme open wereld van Hyrule als de hoofdpersoon van de game, Link, die lijdt aan geheugenverlies.
  • De oude kwaadaardige Ganon maakt zijn aanwezigheid opnieuw bekend. Hoewel het oude kwaad al jaren verzegeld is, wint het aan kracht en staat het op het punt om los te breken. Werk als Link samen met prinses Zelda en de kampioenen om Ganon ten val te brengen.
  • Ga op reis en verken het land van Hyrule om het geheugen van Link terug te winnen en de kampioenen en prinses Zelda te vinden.
  • Rennen, klimmen, zwemmen en glijden door Hyrule. Gebruik voorwerpen die je kunt vinden als wapens of zelfs bepantsering.

Reviews


Het mag duidelijk zijn: The Legend of Zelda: The Breath of the Wild is óók voor de Wii U een essentiële aankoop voor elke zichzelf respecterende liefhebber van videogames en is grensverleggend op vrijwel alle vlakken. Alle elementen vallen perfect samen in het zeldzame artistieke plaatje dat The Breath of the Wild schildert. Ja, de Switch versie doet het misschien ietsje beter, maar zelfs de grootste criticaster zal zich niet druk maken om die kleine oneffenheden. The Breath of the Wild is legendarisch, ook op onze oude Nintendo-console.

XGN

The Legend of Zelda Breath of the Wild Expansion Pass:


Krijg toegang tot drie nieuwe schatkisten en twee DLC-pakketten met de Breath of the Wild Expansion Pass en ontvouw een heel nieuw avontuur in Hyrule!

  • DLC Pack 1: voegt The Trial of the Sword, Master Mode, Hero’s Path Mode, het reismedaillon en een nieuw harnas toe.
  • DLC Pack 2: bevat de Champions’ Ballad, negen harnassen (die je kunt vinden tijdens de jacht schat), en een oud hoofdstel en zadel.

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
8.8

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 5 aanbiedingen van 60,49€ tot 69,99€.

Nintendo EU eShop Download Code
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.