Koop The Settlers CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de The Settlers CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je The Settlers rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor The Settlers?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van The Settlers op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
31 december 2022
Official website
Developer
Blue Byte
Publisher
Blue Byte, Ubisoft
Platforms
PC
PEGI
12
Tags
Strategie

OVER DIT SPEL


The Settlers is een city builder/real-time strategiegame die voortbouwt op 30 jaar Settlers-erfenis, ontwikkeld door het in Duitsland gevestigde Blue Byte studios. Dit nieuwe deel van de serie combineert de diepgaande gameplay voor stadsbeheer, infrastructuur en economie waar de franchise bekend om staat met real-time strategische gevechten om tegenstanders uiteindelijk te verslaan, wat doet denken aan moderne strategiespellen. Kies uit 3 unieke facties, elk met zijn eigen unieke eigenaardigheden en specialiteiten.

 
 • Verover en verken deze compleet nieuwe wereld die wordt aangedreven door state-of-the-art graphics met behulp van Ubisofts eigen Snowdrop-engine. Deze zet een nieuwe visuele standaard voor andere games in dit genre, je nederzetting heeft er nog nooit zo levendig uitgezien.
 • Er zijn verschillende speltypen waar je je tenen in kunt steken: Een verhaalgedreven campagne om je onder te dompelen in de wereld van de kolonisten terwijl je ook nieuwere spelers de mechanica van het spel bijbrengt, een overvloed aan competitieve multiplayer-speltypen die plaats bieden aan maximaal 8 spelers, en een schermutselingsmodus als je het tegen AI-tegenstanders wilt opnemen.
 • De 3 speelbare facties die je kunt spelen zijn de Elari, de Maru en de Jorn, en zoals eerder vermeld hebben ze elk hun eigen uiterlijk en speelstijl. Bouw eerst je economie op, rekruteer nieuwe kolonisten, en een primeur in de franchise een direct bestuurbaar leger dat je verder kunt aanvullen door ondersteunings- en belegeringseenheden te maken.

Voorbestelling Editie


Deze editie van The Settlers bevat het basisspel plus een aantal bonusartikelen voor het kopen van het spel vóór de officiële verschijningsdatum.

 
 • Basisspel
 • 3 cosmetische torens met rifthema
 • De titel van kapitein
 • Een shard booster voor één dag

Deluxe Editie


Deze editie van The Settlers bevat het basisspel plus het Deluxe Edition-pakket dat een overvloed aan in-game items, digitale accessoires en cosmetische items bevat en het ontdekkingspakket.

 
 • Basisspel
 • De koninklijke items cosmetische set bevat torens, dummy’s, eenheden, enz.
 • Koninklijke set en Ontdekkingsreizigers
 • Kompas embleem
 • booster voor drie dagen scherven
 • Padvinders Mark cosmetisch
 • Een downloadbaar digitaal Artbook en geselecteerde in-game soundtracks.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 12 aanbiedingen van 34,79€ tot 79,99€.

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Europese versie Ubisoft Connect CD Key. U moet de Ubisoft Connect Software installeren via HERE. Lees aandachtig de beschrijving in de store aub , U vindt er meer info over talen en beperkingen.
Voor de Ubisoft Connect CD Key moet U de Ubisoft Connect Software installeren van Ubisoft Connect Website, dan simpelweg de CD Key toevoegen aan Ubisoft Connect en U kunt de game downloaden.
Deluxe Edition
Gold Edition
Preorder bonus
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (6)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards