Logo

Koop THEATRHYTHM FINAL BAR LINE Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een THEATRHYTHM FINAL BAR LINE spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je THEATRHYTHM FINAL BAR LINE rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR THEATRHYTHM FINAL BAR LINE Nintendo Switch?

Koop THEATRHYTHM FINAL BAR LINE op de Nintendo Switch voor 44,99€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Amazon.fr bij 5 vertrouwde verkopers die 5 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
16 februari 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
SQUARE ENIX
Uitgever
SQUARE ENIX
Activatie
Platformen
PEGI
16
Tags
Actie Muziek Ritme

OVER DIT SPEL


Een op ritme gebaseerd actiespel met 385 zorgvuldig gekozen nummers uit de hele Final Fantasy-serie.

 
  • Bevat bekende tunes uit in totaal 46 spellen, waaronder de meest recente muziek van Final Fantasy I tot en met Final Fantasy XV in de hoofdserie, maar ook remakes, spin-offs en vele verschillende soundtrack-cd’s. Samen met prachtige muziek en video, herbeleef je de intense gevechten en zweverige gevoelens.
  • Om de triggers die over het scherm gaan op drie verschillende soorten stages te matchen, druk je op de knoppen synchroon met de muziek. Iedereen kan meteen aan de slag dankzij vier verschillende moeilijkheidsgraden en een eenvoudig te begrijpen besturing. ondersteunt het gebruik van een Joy-Con controller om een controller te delen.
  • Oncontroleerbare online multiplayergevechten zijn nu beschikbaar! Om de rollen om te draaien en te winnen, moet je de plannen van de tegenspelers saboteren en je Burst-vaardigheden slim gebruiken. Vergeet niet om na het gevecht ProfiCards te ruilen!
  • Terwijl spannende RPG-gevechten plaatsvinden naast de ritme-actie, ontmoet je schattige versies van verschillende iconische personages en monsters uit de serie. Stel je troepen samen en geef ze energie om de volgende etappe te verslaan.
  • Bovendien biedt het spel de modi muziekspeler en theater, zodat je kunt ontspannen en de opnames en films die je hebt verzameld kunt bekijken zonder aan de ritmespelactie te hoeven meedoen.
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van THEATRHYTHM FINAL BAR LINE

Onze Nintendo Switch game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van THEATRHYTHM FINAL BAR LINE op Nintendo Switch in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of THEATRHYTHM FINAL BAR LINE uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen