Koop Tomb Raider I-II-III Remastered Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Tomb Raider I-II-III Remastered spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Tomb Raider I-II-III Remastered rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Tomb Raider I-II-III Remastered Nintendo Switch?

Koop Tomb Raider I-II-III Remastered op de Nintendo Switch voor 29,99€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Nintendo FR bij 4 vertrouwde verkopers die 4 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
14 februari 2024
Officiële website
Ontwikkelaar
Aspyr, Crystal Dynamics
Uitgever
Aspyr
Activatie
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur Puzzel Shooter

OVER DIT SPEL


Herinner je Lara Croft, de avontuurlijke gal die onze harten veroverde met haar gedurfde heldendaden? Nou, maak je klaar voor een golf van nostalgie, want ze maakt een triomfantelijke terugkeer! In 2024 is Lara terug, en deze keer nodigt ze je uit om mee te gaan op een epische reis vol opwinding en mysterie.

 
  • Beleef alle oorspronkelijke avonturen van Lara Croft, inclusief bonuslevels, rechtstreeks op je moderne apparaten. Het is de allesomvattende collectie die je de volledige reikwijdte van Lara’s heldendaden biedt in één definitief pakket.
  • Daag jezelf uit door ingewikkelde puzzels op te lossen en schatten uit de oudheid te onthullen. Het is als jezelf onderdompelen in een virtuele schattenjacht, en het biedt een lonende en boeiende ervaring die je geamuseerd zal houden.
  • Ga mee met Lara Croft op een meeslepende reis naar verschillende delen van de wereld. Sta oog in oog met gevaarlijke vijanden en trotseer mythische uitdagingen op exotische locaties, waardoor elk moment een adrenalinegevuld deel wordt van je game-ervaring.
  • Geniet van de klassiekers met verbeterde graphics die deze tijdloze spellen tot leven brengen. Of je nu de gemoderniseerde look verkiest of de originele blokkerige stijl, je hebt de flexibiliteit om op elk moment te schakelen, wanneer je maar een reis naar het verleden wilt maken.
  • Herbeleef de magie van de eerste drie Tomb Raider-games en hun uitbreidingen. Dit is je kans om de nostalgie en opwinding van deze iconische games opnieuw te beleven. Mis de kans niet om de emotie opnieuw te ontdekken die deze games tijdloos heeft gemaakt in de geschiedenis van gaming.
 

Maak een reis terug in de tijd met opwindende verrassingen bij de aankoop van Tomb Raider I-II-III Remastered!

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Nintendo EU eShop Download Code
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Tomb Raider I-II-III Remastered

Onze Nintendo Switch game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Tomb Raider I-II-III Remastered op Nintendo Switch in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Tomb Raider I-II-III Remastered uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

7 comments 1 0 0 1 1 0 4 0


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen