Koop Total War THREE KINGDOMS CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Total War THREE KINGDOMS CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Total War THREE KINGDOMS rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Total War THREE KINGDOMS?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Total War THREE KINGDOMS op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
23 mei 2019
Official website
Developer
CREATIVE ASSEMBLY,Feral Interactive (Mac),Feral Interactive (Linux)
Publisher
SEGA,Feral Interactive (Mac),Feral Interactive (Linux)
Activation
Platforms
PC
PEGI
16
Tags
Strategie RTS oorlog Strategie met beurten Historisch Leger ... Grand Strategy

OVER DIT SPEL


Welkom in het oude China in het jaar 190 CE, het nieuwe tijdperk van de legendarische verovering. Verenig het gebroken land met slechts één keizer en een nieuwe manier van leven. Krijg de volgende grootste dynastie die door de eeuwen heen zal duren.

 
 • r zal een cast van 11 Total War THREE KINGDOMS Environment zijn om uit te kiezen. Rekruteer heldhaftige karakters om je vijanden in alle opzichten aan de grond te krijgen: economisch, politiek, technologisch en militair.
 • Je zult je eigen legende schrijven. Zal het zijn van krachtige vriendschappen en allianties of van verraad en verraad. Het is jouw keuze.
 • Het aanbieden van het prachtige land van het oude China, verbluffend nagebouwd met dorre woestijnen, subtropen en besneeuwde gebergten.
 • Maak kennis met het Guanxi-systeem, dat het Chinese concept van dynamische onderlinge relaties is. Het hebben van een paradigmaverschuivende benadering van karakterbureau met helden die groter zijn dan het leven.

BONUS EDITIE


De Bonus Editie wordt geleverd met het basisspel Total War Three Kingdoms plue the Yellow Turban DLC, Reign of Blood DLC en de Eight Princes DLC.

ROYALE EDITIE


De Royal Edition wordt geleverd met het basisspel Total War: Three Kingdoms en de Eight Princes DLC.

Keizer Editie


Total War: THREE KINGDOMS bevat het basisspel samen met 4 DLC’s en de officiële soundtrack.

 
 • Total War: Three Kingdoms
 • Yellow Turban Rebellion DLC
 • Eight Princes DLC
 • The Furious Wild DLC
 • Fates Divided DLC
 • Official Soundtrack

Minimum:


 • OS: Windows 7 (64 bits)
 • CPU: Intel 7-8550U 1.80GHz
 • RAM: 6 GB
 • HDD: 60 GB
 • GPU: Intel UHD Graphics 620
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel i5-6600, AMD Ryzen 5 2600X
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 60 GB
 • GPU: Nvidia GTX 970, AMD R9 Fury X
 • DirectX: 11

Total War THREE KINGDOMS A World Betrayed


Totaaloorlog DRIE KONINKRIJKEN Een verraden wereld omvat twee nieuwe facties die worden geleid door Lü Bu en Sun Ce. Het heeft 13 speelbare facties, unieke gevechtseenheden, nieuwe factiemechanica, nieuwe gebeurtenissen en verhaalmissies, nieuwe legendarische personages, nieuwe verhaalgebeurtenissen en een gloednieuwe startdatum 194 CE.

Total War THREE KINGDOMS Mandate of Heaven


Total War THREE KINGDOMS Mandaat van de Hemel omvat de campagne in 182 CE, nieuwe personages, zes nieuwe speelbare krijgsheren, nieuwe campagnemechanica, evenementen en doelstellingen, 40 nieuwe gevechtseenheden en nieuwe eenheidscapaciteiten. Beleef de oorsprong van Cao Cao en Liu Bei.

Total War THREE KINGDOMS Eight Princes


Total War THREE KINGDOMS Acht prinsen bevatten een nieuwe campagne, acht nieuwe speelbare prinsen, unieke gebouwen en elite-eenheden.

Total War THREE KINGDOMS Reign of Blood


Total War THREE KINGDOMS Reign of Blood komt met campagne-evenementen met bloed en gore. Ook nieuwe bloed effecten zijn inbegrepen.

Total War Three Kingdoms Yellow Turban Rebellion


Total War Three Kingdoms Yellow Turban Rebellion voegt een nieuwe subcultuur toe als spelers de gele TUrban Rebellion weer doen opleven. Er zijn drie nieuwe speelbare krijgsheren: He Yi, Gong Du, en Huang Shao. Er zijn ook drie nieuwe heldenklassen: Healer, Scholar en Veteran. Er zijn ook nieuwe vaardigheden, wapens, bepantsering en meer.

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 76 aanbiedingen van 11,55€ tot 81,84€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Total War THREE KINGDOMS. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Bonus Edition
Emperor Edition
Limited Edition
Royal Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards