3
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Total War WARHAMMER 2 The Silence & The Fury CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Total War WARHAMMER 2 The Silence & The Fury CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Total War WARHAMMER 2 The Silence & The Fury rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Total War WARHAMMER 2 The Silence & The Fury?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Total War WARHAMMER 2 The Silence & The Fury op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
14 juli 2021
Official website
Developer
CREATIVE ASSEMBLY
Publisher
SEGA
Platforms
PC
PEGI
16
Tags
Strategie Actie Gewelddadig
Activation
  

OVER DIT SPEL


Total War WARHAMMER II The Silence & The Fury is de 20e DLC voor Total Warhammer II in deze DLC worden twee nieuwe legendarische heren geïntroduceerd in het spel, voor de Beastmen Taurox de “Brass Bull” en voor de Lizardmen Oxyotl ook wel bekend als “He That Hunts Unseen”. De DLC zal ook een hoognodige herbewerking voor de Beastmen Faction bevatten.

 
 • Taurox: was ooit een normale Beastmen, maar zijn lichaam werd getransformeerd toen hij een jaar en een dag lang op een blinde rooftocht ging, aangezet door de chaosgoden, en hij doodde elk levend wezen dat hij tegenkwam. Na zijn rooftocht stortte hij in van uitputting, de dood naderend besloten de Chaos Goden, verrukt over zijn wreedheid, zijn lichaam om te vormen tot koper zodat hij een rooftocht zonder einde kon beginnen. Zijn rol in Total Warhammer 2 weerspiegelt dit: hoe vaker hij gevechten wint, hoe meer kracht hij krijgt waardoor zijn leger steeds opnieuw kan vechten, en hoe meer zijn bloedige streak voortduurt, hoe meer krachten de Chaos Goden hem schenken.
 • Oxyotl: is een Legendarische kameleon skink die leefde toen “De Grote Catastrofe” millennia geleden plaatsvond, hij was daar om de stad Xahutec te verdedigen toen deze werd belegerd door ontelbare aantallen demonen. De stad viel en de verdedigers werden in het rijk van de chaos gezogen, maar Oxyotl overleefde en leefde in het rijk van de chaos. Toen hij terugkeerde naar Lustria waren 7000 jaar verstreken en zijn dorst naar wraak is nooit afgenomen. In Total Warhammer 2 is Oxyotl een heimelijke Lord, gebouwd voor Guerilla tactieken. Hij voelt aan waar de Chaos krachten zullen toeslaan, en gebruikt een netwerk van geheime tunnels en heiligdommen over de hele wereld om te gaan waar hij moet gaan.
 • Beide Lords zullen uiteindelijk het Hart der Duisternis moeten lokaliseren en tegenover elkaar komen te staan in een eindstrijd.

Je hebt het basisspel Total Warhammer II nodig om toegang te krijgen tot deze DLC-content.

Minimum:


 • OS: Windows 7 (64 bits)
 • CPU: Intel Core 2 Duo 3.0 Ghz
 • RAM: 5 GB
 • HDD: 60 GB
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-4570 3.20 GHz
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 60 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 770, AMD Radeon R9 290X
 • DirectX: 11

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
7.8

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 26 aanbiedingen van 6,96€ tot 10,74€.

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Total War WARHAMMER 2 The Silence & The Fury. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
DLC

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter