Koop Total War WARHAMMER 3 Champions of Chaos CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Total War WARHAMMER 3 Champions of Chaos CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Total War WARHAMMER 3 Champions of Chaos rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Total War WARHAMMER 3 Champions of Chaos?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Total War WARHAMMER 3 Champions of Chaos op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
23 augustus 2022
Official website
Developer
CREATIVE ASSEMBLY, Feral Interactive
Publisher
SEGA, Feral Interactive
Activation
Platforms
PC
PEGI
16
Tags
Actie

OVER DIT SPEL


Total War: WARHAMMER III – Champions of Chaos is een DLC voor Total War Warhammer III die vier nieuwe legendarische heren introduceert die je kunt uitproberen en gebruiken in zowel de Realm of Chaos als de Immortal Empires campagnes. Elk van hen heeft zijn eigen unieke campagnemechanieken en doelstellingen en biedt ook nieuwe en verbeterde manieren om met je Chaos-eenheden om te gaan. Je kunt je nederige sterfelijke eenheden, zoals marauders, verheffen tot machtige dienaren van de Chaos-goden, zoals de machtige Chaos Knights en Chosen. Zelfs Chaos-heren kunnen worden verheven tot de begeerde Daemon Prince-status.

 
 • De vier nieuwe legendarische heren zijn als volgt:
  • Valkia The Bloody – Bekend als de “Consort of Khorne” daalt ze neer uit de hemel om te slachten in de naam van de bloedgod. Haar unieke campaign mechanic is een variant van de Khorne Bloodletting mechanic, haar legers krijgen ook bonus beweging na elke succesvolle veldslag.
  • Festus The LeechLord – Ooit was hij een zeer bekwaam arts, maar zijn medelijden leidde ertoe dat hij zijn ziel en geestelijke gezondheid ruilde voor de kennis om anderen te redden. Nu “redt” hij anderen in de naam van Nurgle. Zijn unieke campaign mechanic laat hem op andere manieren naar ingrediënten zoeken dan zijn demonische tegenhangers.
  • Azazel De Prins der Verdoemenis – Zijn schoonheid is naar men zegt groter dan die van zijn beschermheer Slaanesh. De meeste van zijn tegenstanders geven zich al gewonnen voordat de strijd begint omdat ze betoverd zijn door Azazels schoonheid. Zijn unieke campagnemechaniek stelt hem in staat om de verleiding van Slaanesh ten volle te benutten om zijn vijanden al voor de strijd te verleiden zich aan zijn kant te scharen.
  • Vilitch The Curseling – De misvormde tovenaar gebruikt zijn tovenarij in combinatie met de omvang van zijn broer om degenen die in hun weg staan tot slaaf te maken. Hun unieke campagnemechaniek maakt gebruik van een variant van Tzeentch-magie en begint de campagne met de mogelijkheid om te teleporteren.
 

Je hebt het basisspel Total War WARHAMMER 3 nodig om toegang te krijgen tot deze DLC-content.

Minimum:


 • OS: Windows 7 (64 bits)
 • CPU: Intel i3, AMD Ryzen 3 series
 • RAM: 6 GB
 • HDD: 120 GB
 • GPU: NVIDIA GTX 900, AMD RX 400 series, Intel Iris Xe Graphics
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel i5, AMD Ryzen 5 series
 • RAM: 6 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti, AMD RX 5600-XT
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 20 aanbiedingen van 11,48€ tot 29,90€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Total War WARHAMMER 3 Champions of Chaos. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
DLC
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards