Koop Tour de France 2022 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Tour de France 2022 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Tour de France 2022 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Tour de France 2022?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Tour de France 2022 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
9 juni 2022
Official website
Developer
Cyanide
Publisher
Nacon
Activation
Platforms
PEGI
3
Tags
Sport

OVER DIT SPEL


Tour de France 2022 is een wielersport simulatie spel van een van de meest prestigieuze en moeilijke wielerwedstrijden op aarde de tour de France, is een getrouwe recreatie van alle 21 etappes van de 2022 route van Copenhague naar Champs-Élysées, Parijs. Nieuwe functies in deze iteratie zijn onder andere het creëren van je eigen wielrenner in het speltype Pro Leader, de controle nemen over een team in het speltype Pro Team beginnend op het laagste niveau en jezelf bewijzen om uitnodigingen te ontvangen van organisatoren en high-profile races, en een terugkerende klassieke spelmodus is het speltype Mijn Tour er zijn 92 etappes om uit te kiezen zodat je je eigen unieke tour kunt samenstellen.

 
 • Geniet elke week van een nieuwe uitdaging in het nieuwe speltype Race van de Week, neem het op tegen spelers van over de hele wereld en probeer de top van het klassement te bereiken met een bestuurbaar team en doelstellingen die verschillen op basis van de race zelf, bijvoorbeeld het algemeen klassement winnen, meer punten scoren in bergetappes, enzovoort.
 • Race-incidenten zijn nu optioneel, je kunt ze naar keuze in- en uitschakelen, als je ze echter inschakelt kun je ze verder tunen zodat je de frequentie en de ernst van de gevolgen kunt kiezen, van verlies van vermogen tot zelfs terugtrekking, dus wees voorbereid om je strategie op elk moment aan te passen.
 • Om wedstrijden onvoorspelbaarder te maken, is er een nieuw wedstrijdvoorbereidingssysteem geïmplementeerd. Vijf willekeurige renners (uit je team of van de vijand) zullen extra goed voorbereid zijn op de race en vijf anderen zullen mogelijk ondermaats presteren, dus houd je tegenstanders in de gaten.
 • Om de kasseistroken van races realistischer te maken heeft Tour, De France 2022 een rilling toegevoegd aan de gehele gebruikersinterface die de moeilijkheidsgraad van kasseistroken weergeeft, dus je zult je strategie hierop moeten aanpassen.

Minimum:


 • OS: Windows 7 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-3470, AMD FX-8350
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 30 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 650 2 GB, AMD Radeon R7 250X 2 GB
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-7600, AMD Ryzen 5 2600
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 30 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 770 2GB, AMD Radeon R9 280 3GB
 • DirectX: 11
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 25 aanbiedingen van 16,23€ tot 39,99€.

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Tour de France 2022. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards