Logo

Koop Trials Rising CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Trials Rising Key?

Een Trials Rising CD-key is een digitale sleutel waarmee je het spel kunt activeren, downloaden en direct kunt beginnen met spelen op de pc vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Trials Rising OP PC?

Koop Trials Rising voor de pc voor 3,95€ bij Gamers Outlet, de huidige beste prijs met 1% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of Gamers Outlet-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 27 vertrouwde winkels met 83 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je pc-games te garanderen.


Release datum
26 februari 2019
Officiële website
Ontwikkelaar
Redlynx
Uitgever
Ubisoft
PEGI
--
Tags
Racen Sport Platformer Snelle gameplay Multiplayer Competitief ... Fysica Moeilijk Grappig Singleplayer Tweewielers

OVER DIT SPEL


Trials Rising is een 2.5D multiplayer platforming game ontwikkeld en gepubliceerd door Ubisoft voor de PC.

 
 • Laat je rijvaardigheid, timing en coördinatie zien terwijl je hindernisbevolkte etappes manoeuvreert met hellingen en andere getalenteerde motorrijders die strijden om een plekje op de ranglijsten.
 • Rijd op uitdagende circuits over de hele wereld, zoals de Grote Muur van China en de Eiffeltoren.
 • Monteer de nieuwe hilarische Tandem Bike en laat je vrienden proberen dezelfde fiets te besturen.
 • Het spel biedt online spelen, zodat u kunt concurreren met spelers van over de hele wereld voor glorie op een verscheidenheid aan spijkers.
 • Tracks variëren van graszoden in de achtertuin met hellingen gemaakt van willekeurig schrootmateriaal tot wereldberoemde, prachtig aangelegde tracks.
 • Creëer en deel unieke levels in de gamecommunity met behulp van een combinatie van de 10.000 items die beschikbaar zijn in Track Central.
 • Bereid je voor op een knaller, want er is geen limiet aan de hoeveelheid vrolijkheid die Rising biedt.
 • Het spel biedt ook volledige ondersteuning voor de controller.

Standard Edition:


Bevat het basisspel, Trials Rising

Gold Edition:


Bevat het basisspel, Proeven stijgen, plus de Expansion Pass die functies:

 • Trials Rising Sixty-Six Expansion – beleven wilde ritten in het Amerikaanse zuidwesten.
 • Trials Rising Crash & Sunburn Expansion – een episch avontuur wacht op je in exotische locaties onder de evenaar.
 • Laat je innerlijke Samurai los met het Samurai Item Pack dat een Samurai Helm en Shuriken Rims bevat.
 • Trotseer de wetten van de zwaartekracht met de Stuntman Rider pack die je het Stuntman Rider kostuum en een gegraveerde Retrobike Body Kit geven.

Trials Rising Starter Pack


Dit is inclusief 60 Eikels, Winkelwagen Fun Bike, en de Premium Knight outfit. Gebruik Eikels om fietsen, versnellingen, poses, track packs en meer te ontgrendelen.

Trials Rising Expansion Pass


Inclusief meer dan 55 extra tracks, Samurai artikelen, het Stuntman Rider Pack, Sixty Six Expansion en Crash & Sunburn Expansion.

Trials Rising Huge Acorn Pack


Inclusief 380 eikels, inclusief 190 bonus eikels. Gebruik eikels om fietsen, versnellingen, poses, rupsbanden en meer te ontgrendelen.

Trials Rising Big Acorn Pack


Bevat 235 eikels, waaronder 75 bonus eikels. se Eikels om fietsen, versnellingen, poses, rupsbanden en meer te ontgrendelen.

 

Vind de beste prijzen voor Trials Rising DLC’s op CDkeyNL!

Minimum:


 • OS: Windows 7 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-2400, AMD FX-4100
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 23 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 650 Ti, AMD Radeon HD 7770
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 7 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5 3470, AMD FX 6100
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 23 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 760, AMD Radeon R9 270X
 • DirectX: 11
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Steam EN Key : Steam EN Key to download and play Trials Rising in English language only. Read the store description carefully about language and restrictions.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Ubisoft Connect CD Key EMEA (Europa en het Midden-Oosten van Afrika). Lees aandachtig de beschrijving in de store aub , U vindt er meer info over talen en beperkingen. Voor de Ubisoft Connect CD Key moet U de Ubisoft Connect Software installeren van Ubisoft Connect Website, dan simpelweg de CD Key toevoegen aan Ubisoft Connect en U kunt de game downloaden.
Europese versie Ubisoft Connect CD Key. U moet de Ubisoft Connect Software installeren via HERE. Lees aandachtig de beschrijving in de store aub , U vindt er meer info over talen en beperkingen.
Voor de Ubisoft Connect CD Key moet U de Ubisoft Connect Software installeren van Ubisoft Connect Website, dan simpelweg de CD Key toevoegen aan Ubisoft Connect en U kunt de game downloaden.
Gold Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Trials Rising

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Trials Rising op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Trials Rising uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

26 comments 0 0 0 0 0 1 24 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen