Koop Victoria 3 Voice of the People CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Victoria 3 Voice of the People CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Victoria 3 Voice of the People rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Victoria 3 Voice of the People?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Victoria 3 Voice of the People op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
22 mei 2023
Official website
Developer
Paradox Development Studio
Publisher
Paradox Interactive
Activation
Platforms
PC
PEGI
12
Tags
Strategie Sim Psychologische horror Hentai

OVER DIT SPEL


Voice of the People is de 1e grote DLC-uitbreiding voor Victoria 3 ontwikkeld door Paradox Development Studio, waarin de dramatische politieke gebeurtenissen van de 19e eeuw opnieuw worden beleefd, geput uit historische strijd tussen hervormers en revolutionairen, revolutionairen en reactionairen. Met deze DLC bevind je je midden in een politieke crisis, waarin verschillende personages uit de geschiedenis strijden om de controle over het land en hun politieke agenda’s doordrukken.

 
 • Meer dan 60 historische figuren: Het nieuwe agitatorsysteem brengt geschiedenis tot leven door zestig nieuwe personages toe te voegen die in de echte wereld vochten voor hun overtuigingen in jouw natie. Van de abolitionist John Brown tot de Duitse socialist Rosa Luxemburg en de vastberaden natiebouwer Giuseppe Mazzini, ze kunnen in jouw land verschijnen om hun eigen factie op te bouwen en jouw huidige plannen te bevorderen of te hinderen.
 • Bevorder de agenda van de agitator door ze aan te stellen als leiders van een belangengroep of laat ze troepen aanvoeren. Of als je ze wilt hinderen, verbannen de relschoppers die de vrede verstoren. Nodig ballingen uit die jouw agenda delen en bevorder daarmee mogelijk jouw hervormingen.
 • Duik in de dramatische geschiedenis van Frankrijk vanaf het Huis van Orléans, het tweede Bonaparte-keizerrijk, tot de Derde Republiek. De geschiedenis van Frankrijk is er één van tumultueus avontuur. Beleef deze levendige geschiedenis met een groot aantal nieuwe evenementen, beslissingen en dagboekaantekeningen, waarin het verhaal wordt verteld van een van de invloedrijkste rijken van de eeuw.
 • Plan je industriële en militaire uitbreiding terwijl je de nieuwe, op art nouveau geïnspireerde UI bewondert. Frankrijk krijgt nieuwe bouwkunst; revolutionaire belangengroepen krijgen unieke on-map animaties die benadrukken welke groepen jouw regime bedreigen. Veel culturen en personages krijgen ook nieuwe uniformen en kleding om hun regio beter weer te geven.

Je hebt het basis spel van Victoria 3 nodig om toegang te krijgen tot deze DLC-inhoud.

Preorder Bonus


De Preorder Bonus is een gratis toevoeging aan de DLC als je het spel voor de officiële releasedatum hebt gekocht. Het bevat 3 extra personages die kunnen verschijnen in jouw campagne: de liberale filosoof en schrijver Alexis de Tocqueville, de militaire avonturier Jules Brunet en de politicus Georges Clemenceau.

Minimum:


 • OS: Windows 10 Home (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3-3250, AMD FX 8370
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 10 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 660, AMD R7 370 / Radeon Vega 8, Intel HD Graphics 630

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 / 11 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-6600K, AMD Ryzen 5 2600X
 • RAM: 16 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1660, AMD RX 590
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 26 aanbiedingen van 9,83€ tot 16,09€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Victoria 3 Voice of the People. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
DLC
Preorder bonus
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
aapje58 says on 16 mei 2023 om 02:09:14

Voice of the People is de eerste DLC voor Victoria 3, dat helaas niet zulke goede reviews heeft gekregen. De DLC introduceert agitators, die de bevolking kunnen overhalen om hun ideologie te steunen.

Deze uitbreiding heeft het thema: Frankrijk. Er komen dan ook allerlei Franse onderwerpen aan bod, zoals de commune van Parijs, de Dreyfus affaire en de strijd om de troon, waar ook de Bonapartes zich in mengen.

Maar wellicht het belangrijkste is dat deze DLC samen uitgebracht wordt met een grote patch, want er zijn nog steeds grote en wat mij betreft onacceptabele problemen, zoals save-files die behoorlijk vaak corrupt raken. De vraag is dan ook allereerst of het spel voldoende gefixed is en pas daarna of deze DLC goed genoeg is.

Not rated
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards