Koop World of Warcraft Dragonflight CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de World of Warcraft Dragonflight CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je World of Warcraft Dragonflight rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor World of Warcraft Dragonflight?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van World of Warcraft Dragonflight op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
28 november 2022
Developer
Blizzard Entertainment
Publisher
Blizzard Entertainment
Platforms
PC
PEGI
12
Tags
Actie

OVER DIT SPEL


World of Warcraft Dragonflight is de negende uitbreiding voor de steeds groter wordende World of Warcraft MMORPG met een nieuw avontuur dat zich afspeelt in de nieuw ontdekte drakeneilanden, het lang vergeten voorouderlijke thuis van de draken. Na onnoemelijk lange tijd te hebben gesluimerd, ontwaakt het eiland en openbaart het zich aan de rest van de wereld, vol met elementaire magie en de levensenergie van Azeroth. In reactie hierop keren drakenvluchten terug naar Azeroth en snellen ze toe op de verdediging van de eilanden. Het is aan jou om het primordiale wonder van het eiland te verkennen en zijn lang vergeten geheimen te ontdekken.

 
 • Op Alextrasza’s uitnodiging arriveren helden van zowel de Alliance als de Horde op de Dragon Isles om de Dragon flights te helpen in een poging hun oude thuis weer op orde te krijgen. Verken bezienswaardigheden als The Waking Shores, Ohn’ahran Plains, The Azure Span, Thaldraszus, Forbidden Reach, en nog veel meer.
 • Dragon Flight introduceert WoW’s eerste race-and-class combo met de Dracthyr Evoker’s. Ze kunnen vrij switchen tussen twee aanpasbare vormen, humanoid, visage en een angstaanjagende draconische vorm, om vijanden van mid-range te verslaan met klauwen en vurige ademhalingsaanvallen of levensenergie op te roepen om hun bondgenoten te versterken. Stippel je eigen weg uit en vecht voor de alliantie of de horde.
 • Beheers de kunst van het draakrijden, een nieuwe vorm van luchtverplaatsing die in deze uitbreiding wordt geïntroduceerd. Verken het eiland en je kunt vier nieuwe Dragon Isle draken bemachtigen met unieke aanpassingen die echt van jou kunnen zijn. Naarmate je beter wordt in draakrijden, kun je nieuwe manoeuvres leren, oude glyphs opsporen en de nieuwe vaardigheidsboom voor draakrijden doorlopen.
 • Naast de nieuwe functies zijn er ook updates voor de bestaande spelsystemen van het spel, een totale herziening van het talentensysteem, een verbetering van de manier waarop je je HUD kunt aanpassen en een geheel nieuw crafting- en professionsysteem.

Heroic Edition


Epic Edition Collectors Set


Epic Edition


Base Edition     

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: World of Warcraft: Dragonflight – Welke editie te kiezen?

 

Minimum:


 • OS: Windows 7 (64 bits)
 • CPU: 4th Generation Intel Core Haswell, AMD Ryzen Zen 3.0 GHz
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 128 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 900 series, AMD GCN 4th gen, Intel Iris Xe
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: 8th Generation Intel Core Coffee Lake, AMD Ryzen Zen 2 3.5 GHz
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 128 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce RTX, AMD RDNA 2, Intel Arc 7
 • DirectX: 12
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 40 aanbiedingen van 28,97€ tot 89,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Battle.net CD Key Europese Editie. Om de game te downloaden op de Battle.net Platform, moet U de CD Key activeren op hun Website. Dan, eenmaals U zich hebt ingelogd op de Website, clickt U op Account Management ==> Add a new game. Geed de Key Code in, in het veld eronder voegt u het toe aan uw Battle.net account. Eens het toegevoegd is kunt U de game Downloaden op eendert welke computer wanneer U het wenst.
Wereldwijde Battle.net CD Key. Om de game te downloaden op de Battle.net Platform, moet U de CD Key activeren op hun Website. Dan, eenmaals U zich hebt ingelogd op de Website, clickt U op Account Management ==> Add a new game. Geed de Key Code in, in het veld eronder voegt u het toe aan uw Battle.net account. Eens het toegevoegd is kunt U de game Downloaden op eendert welke computer wanneer U het wenst.
Battlenet Wallet EU : ALLEEN VOOR EUROPA. U ontvangt een code om in te wisselen in uw Battlenet portemonnee account . Om het te gebruiken, moet u inloggen op uw klantaccount en de code invoeren. U krijgt het bedrag van de cadeaubon toegevoegd aan uw Battlenet Wallet.
Base Edition
Epic Edition
Heroic Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
GeneralM13 says on 1 december 2022 om 18:07:12

World of warcraft heeft er weer een uitbreiding bij (de 9de alweer, damn). Tijd om de “Dragon isles” te gaan verkennen, het gebied waar de beschermers van Azeroth zich schuil houden….. Als dat maar goed gaat XD, Azeroth is al lang niet meer wat het geweest is 😛

Rating: 5/5
Jesse says on 11 november 2022 om 16:00:32

best prima al is het nu nog een beetje duur helaas

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards