Leer Heartman kennen in de nieuwste death stranding trailer

Door Rhyn uit juli 29, 2019 Blog met Geen commentaar
 

Sony Interactive Entertainment heeft zojuist een nieuwe trailer vrijgegeven die ons onze eerste goede blik geeft op een ander centraal karakter van het spel – Heartman. Gespeeld door de Deense filmregisseur Nicolas Winding Refn, de haak achter dit personage is dat hij gaat op een eindeloze lus van leven voor 21 minuten en sterven voor drie.Tijdens het korte venster van 3 minuten als zijn hart stopt, zoekt Heartman zijn familie aan de andere kant. Als zijn tijd op is, wordt hij wakker, draait hij zijn zandloper om om om om de 21-minuten timer te starten, en gaat dan in afwachting van zijn volgende kans om zijn geliefden te lokaliseren, zijn werk doen.

U kunt hieronder de volledige Heartman Character Spotlight trailer bekijken:

 

Heartman heeft een soort machine aan zijn lichaam vastgebonden, wat zou kunnen betekenen dat deze eindeloze cyclus van sterven en weer tot leven komen door eigen toedoen kan worden veroorzaakt. Aan de andere kant is zijn kleine gizmo misschien wel het enige wat hem ervan weerhoudt om permanent weg te glippen. We zullen hoogstwaarschijnlijk moeten wachten op de release van het spel om erachter te komen.

Interessant is dat als de hoofdrolspeler Sam sterft, spelers ook geen enkel soort spel over het scherm krijgen. In plaats daarvan wordt Sam naar een soort “upside-down realm” gestuurd en moeten spelers hun weg terug vinden naar de wereld van de levenden. Het ziet er naar uit dat er nog veel meer mensen doodgaan in dit spel en het zal hoogstwaarschijnlijk aansluiten bij de vreemde onzichtbare wezens die we in eerdere trailers hebben gezien.

Death Stranding wordt op 8 november exclusief voor de PlayStation 4 gelanceerd.


OOK OP CDKEYNL-NIEUWS


Death Stranding onthul datum gegeven in nieuwe trailer

 

Death Stranding, het nieuwe spel van Hideo Kojima dat gehuld is in mysterie, heeft net een nieuwe trailer gekregen waarin de releasedatum wordt onthuld. Bekijk het hier.


AllKeyShop Rewards Program