Left 4 Dead Prototype online gelekt

20 januari 2023 om 12:17 in Gaming News met no comments

Het Left 4 Dead vroege prototype is online uitgelekt.

Door  Daniel Burrows  Daniel  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Left 4 Dead Prototype gelekt    

Belangrijkste feiten

  • Een speelbaar prototype van Left 4 Dead is online uitgelekt.
  • Het lek toont een map genaamd Zombie_City waarin Terroristen golven van Counter-Terroristen moeten verslaan om te overleven.
  • Er zijn geen zombies in het prototype.
 
 

LEFT 4 DEAD PROTOTYPE


 

Na recente lekken van Duke Nukem Forever 2001, Mortal Kombat 2 Arcade en Horizon Forbidden West Alpha Build, is er nu ook een Left 4 Dead prototype online gelekt.

  Back 4 Blood releasedatum  

Wolfcl0ck – Whole op Twitter onthulde een speelbare build van het Left 4 Dead prototype als onderdeel van een groter Counter-Strike: Global Offensive lek.

In het prototype heeft ontwikkelaar Turtle Rock Studios geen zombies toegevoegd, en de map heet Zombie_City, waarbij Terroristen golven van Counter-Terroristen moeten doden om te overleven.

Je kunt de mod downloaden en spelen op GameBanana, en zien waarom Valve zo onder de indruk was van genoeg om het te ontwikkelen tot Left 4 Dead.

 
 

KOOP JE BACK 4 BLOOD GOEDKOPE GAME KEY OP ALLKEYSHOP


 

CDkeyNL is de beste plek om de beste games tegen de laagste prijzen te kopen, en we hebben zelfs een browser extensie die je helpt om de beste kortingscodes, coupons en prijzen direct te vinden.

Download gratis de Allkeyshop Browser Extensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste videogame nieuws, trailers, en beste deals, zorg ervoor dat je ons bookmarked.

Je vindt de beste en goedkoopste online deals voor Back 4 Blood CD keys, game codes, gift cards en antivirus software van de geverifieerde CD key verkopers op onze winkel pagina’s.

 
     

RELEVANTERE ARTIKELEN